Cel mai nou cuplu format în casa Mireasa: „Hai să mai tensionăm un pic atmosfera să ne mai pupăm pe aici”

 

Un sărut furat și o îmbrățișase lungă sunt semne că în casa Mireasa Capriciile Iubirii s-a format o nouă pereche.

 

Robert i-a furat un sărut Larisei, iar concurenta a fost total șocată, deoarece nu se aștepta nicio secundă.După gestul băiatului, concurenta l-a strâns în brațe, fapt ce demonstrează că nu a fost atât de deranjată de gestul lui, ci din contră. Ea nu se aștepta niciun moment, iar șocul pe care l-a avut a fost unul foarte mare.

 

,,Deja văd mâine, începe emisiunea, Larisa, Robert, formați un cuplu? Nu, suntem într-o cunoaștere. Clar va fi prima întrebare, cu noi va începe emisiunea. Hai să mai tensionăm un pic atmosfera să ne mai pupăm pe aici", a spus Robert.

 

Larisa a spus câ în momentul în care Robert i-a furat un pupic nu se aștepta la asta și că au fost un pic tensionați. ,,Mi-a furat un pupic. Eu nici măcar nu mă așteptam. Am fost tensionați", a spus Larisa.

 

Robert a spus că acum are și mai multe emoții, deoarece mama Larisei se afla în platou și nu știa cum să reacționeze. ,,Acum am mai multe emoții că a venit mama Larisei. I-am furat un pupic, nu aveam ce să fac, prea mult timp a stat", a spus concurentul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest