Clinciuri între Irina și Alex de la Mireasa: ”Strategiile lui sunt nici cât negru sub unghia mea”

 

Alex nu o menajează deloc pe Irina, după ce aceasta a trecut de la Andrei la Bogdan. Ce spune despre blondină și cum a reacționat aceasta.

 

Conflictele dintre Alex și Irina sunt la ordinea zilei în casa Mireasa. Concurentul susține că dacă nu ar fi zis că nu e de acord cu videoclipurile postate de fată pe rețelele de socializare, în locul lui Bogdan ar fi fost el cel ales de blondină. "Crezi în schimbarea asta bruscă a Irinei... de la Andrei la mine, că i-am zis că eu nu aș fi de acord cu acele videoclipuri? Și voi ați observat. Am vrut să nu mai fiu eu cel care se baga.", a spus Alex.

 

Cu o seară mai devreme, Alex vorbise despre postările Irinei din mediul online, cu care nu s-a arătat deloc de acord: "O stiu pe Irina de afara oarecum pentru că îi stiu Instagram-ul și stiu cam ce conținut are. Fetele acestea care vor să fie vedete sunt în stare de orice. Dacă vede o poveste deja de cum pășim toți și se prezintă clipurile, în momentul în care cel care prinde cel mai bine publicului e pe el."

 

Replica Irinei nu s-a lăsat prea mult așteptată, concurenta acuzându-l pe Alex că pur și simplu folosește anumite tactici, însă acestea se vor dovedi insignifiante: "A omis că am zis mereu că Alex nu este genul meu. Strategiile lui Alex sunt nici cât negru sub unghia mea."

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest