Conflict deschis în casa Mireasa între Iuliana și doamna Carmen: „Sunt șocată”

 

Silviu și Iuliana de la Mireasa se află într-o cunoaștere. Mama pretendentului a ajuns în conflict cu concurenta. De la ce a pornit totul.

 

Silviu și Iuliana sunt într-o cunoaștere în casa Mireasa. Doamna Carmen, mama lui Silviu, s-a arătat deranjată că fata a apărut în pijama în fața fiului ei. Între mamă și fiu s-a dezvoltat următorul dialog:

Probabil acum îi e rușine că ai văzut-o în pijamale.”, a spus doamna Carmen către Silviu.

Mă lași cu rușinea și cu pijamalele. Față de alții nu i-a fost rușine, doar față de mine. Bă, du-te, bă, cu vrăjelile astea. Am văzut vrăjeala din asta în Germania o laie.”, a spus Silviu.

Poate i-o fi jenă”, a mai adăugat doamna Carmen.

 

Iuliana s-a arătat deranjată de spusele doamnei Carmen și cum a avut prilejul i-a reproșat acesteia.

Doamna Carmen, nu va plac pijamalele mele? Sunt șocată! Eu, dacă nu va plac, puteți să îmi cumpărați săptămâna viitoare când facem lista.”, a mai precizat Iuliana.

Iuliana, ai înțeles greșit.”, a afirmat doamna Carmen.

Dar ce, că am stat lângă el în pijamale. Eu asta sunt. De ce să mă machiez când vin băiețeii, cine mă vrea, mă ia așa cum sunt și mă și vede.”, a mai specificat Iuliana.

Înțelegi greșit. Ar fi păcat, Iuliana. Am o părere foarte bune despre tine. Poți să îți dai seama singură despre asta. Nu am făcut asta și nu o să o fac.”, a căutat cumva doamna Carmen să aplaneze situația.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest