Conflict între doamna Dana și Giovana în casa Mireasa: „Nu vă mai luați de familia mea!”

 

Sar scântei în casa Mireasa – Capriciile iubirii, după ce doamna Dana și Giovana și-au aruncat replici acide.

 

Doamna Dana apreciază că una dintre concurentele din Casa Mireasa – Capriciile Iubirii este lipsiră de cei șapte ani de-acasă. Femeia a luat-o în colimator pe Giovana, al cărei comportament îl consideră inadecvat. Ea apreciază că Giovana nu este educată și nu respectă persoanele din casă. Concurenta a acceptat criticile până la un punct, până când doamna Dana a adus în discuție familia ei.

 

Acela a fost momentul în care Giovana nu a mai suportat și a răbufnit. ,,Nu vă mai luați de familia mea, că eu nu m-am luat de familia dumneavoastră. Așa cum suntem, suntem", a spus Giovana.

 

Doamna Dana a continuat tirul, spunând că Giovana nu are respect față de mame și de restul fetelor din casă, iar în momentul în care o să o vadă respectuoasă atunci își va schimba părerea despre ea.,,Când eu o să te văd respectuoasăm jos pălăria în fața ta, dăm mâna și zic mulțumesc. Viața te învață în fiecare clipă și în fiecare zi cum să ne comportăm și cum să fim oameni în societate. Ai venit într-o colectivitate trebuie să știi în ce te bagi", a spus doamna Dana.

 

Concurenta s-a arătat deranjată și de faptul că a fost catalogată ca fiind needucată. ,,Ați spus că sunt needucată", a clamat Giovana, în vreme ce mama lui Leo a negat că ar fi spus așa ceva despre fată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest