Conflict soacră – noră în casa Mireasa: ”Și dacă mori în fața casei mele!”

 

Doamna Anina nu acceptă relația fiului Robert cu Bia și a avut o tiradă fără precedent la adresa concurentei. Mama lui Robert a vorbit despre iad și moarte!

 

Chiar dacă Robert a cerut-o pe Bia de soție, tânărul nu are și pare să nu aibă niciodată binecuvântarea mamei. Doamna Anina s-a pus de-a curmezișul în privința relației dintre cei doi îndrăgostiți, convinsă fiind că băiatul ei este manipulat de către concurentă. Drept urmare a lansat acuzații la adresa Biei, spunându-i că nu o va accepta niciodată.

”Ți-ai dorit să mă umilești și ai câștigat, dar să știi că roata se întoarce. Nu voi fi preșul tău niciodată. Manipularea pe care o faci tu și ai făcut-o încontinuu, la un moment dat se va plăti. Niciodată nu face cineva atât scandal pentru schimbarea unui nume.

E tânăr, nu are experiență cu femeile, la un moment dat se va sătura. Voi nu aveți iubire, voi aveți un atașament periculos. El nu s-ar însura, dar nu vrea să te supere. Drum bun în iad, ușa casei mele și a sufletului meu este închisă pentru tine, și dacă mori în fața casei mele”, a declarat doamna Anina, la Mireasa

 

Robert a cerut-o pe Bia de soție în Italia. ”Bianca... tu mi-ai arătat în toate aceste luni de când suntem la Mireasa că prin orice greu am trecut, tu mereu ai fost lângă mine și mereu m-ai iubit. Știu că la vorbe sunt foarte prost, dar aș vrea să mă revanșez cu fapte, așa că... Bia, vrei să fii soția mea? Te iubesc și vreau să-mi petrecut restul vieții lângă tine!”, a spus Robert, iar tânăra a acceptat imediat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest