Conflictul dintre Roberto și Giulia de la Mireasa: ce s-a întâmplat și cum s-a încheiat

 

În cadrul emisiunii Mireasa, Roberto a dezvăluit că este deranjat de comportamentul Giuliei și că ar fi preferat să fie mai directă încă de la început. Concurentul a explicat că tânăra nu i-a spus clar că nu își dorește ceva cu el, iar acest lucru l-a făcut să se simtă confuz și să creadă că există o problemă între ei.

În ciuda supărării sale, Roberto a decis să își ceară scuze de la Giulia pentru tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Acesta a discutat cu tânăra în pauzele de publicitate și a mărturisit că ar fi putut fi mai delicat în abordarea sa. „Aseară eram supărat, am stat puțin de vorbă cu ea, aveam niște gânduri, le-am pus cap la cap și astăzi m-am dus la ea, în toate pauzele adică, să îi spun puțin câte puțin. Și am ajuns la concluzia că trebuie să îmi cer scuze pentru tot ce s-a întâmplat zilele trecute”, a explicat Roberto în cadrul emisiunii.

De asemenea, concurentul a recunoscut că s-a gândit că Giulia ar fi putut fi deranjată de vorbele sale și că ar fi considerat că el s-ar fi luat de ea. Cu toate acestea, Roberto a vrut să fie sincer și să vorbească deschis despre situația dintre el și Giulia. „Poate ea a crezut că m-am luat de ea, dar de fapt nu m-am luat de ea și ca să nu se supere pe mine sau ca să nu fie nimeni supărat m-am dus să îmi cer scuze. Poate nu a fost frumos din partea mea. Poate am deranjat-o cu ceva ce i-am spus”, a declarat concurentul.

În final, Roberto a demonstrat că este dispus să își asume greșelile și să își ceară scuze atunci când este cazul. Acesta a decis să lase în urmă neînțelegerile cu Giulia și să încerce să construiască o relație mai bună cu ea

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest