Contre Alina – doamna Dana în casa Mireasa! „Poate vrei să ieși de aici și să te împaci cu el!”

 

Doamna Dana a analizat-o pe Alina și nu-i dă șanse prea mari să întemeieze un cuplu solid, considerând că altele au fost motivele care au determinat-o să participe la reality-show-ul matrimonial. Care a fost reacția concurentei.

 

Concurenții de la Mireasa Capriciile Iubirii au intrat în casă cu dorința de a pleca fericiți, împreună cu sufletul pereche. Doamna Dana consideră că nu este și cazul Alinei, pe care o acuză că trăiește ancorată în trecut și că scopul ei este acela de a-și face gelos fostul partener. A fost atentă la fiecare gest de al ei și cu atât mai mult la fiecare cuvânt scos din gură, astfel că doamna Dana o acuză pe Alina că este prinsă în trecut și nu o să își găsească vreodată sufletul pereche în această emisiune.

 

"Nu pot să mint că nu ești o fată frumoasă. Nu e treaba mea să mă bag în astfel de lucruri. Eu te-am văzut pe tine că tu nu ai scăpat de acest divorț. Tu nu recunoști lucrul ăsta, dar eu văd la tine. Poți să ascunzi tu cât vrei. Nu e chestia că mai vrei ceva cu bărbatul dint trecut, dar tu nu ești vindecată complet. Tu ai niște gânduri și de asta nu te văd într-o relație. (...) Poate chiar vrei să ieși de aici și să te împaci cu el. Poate mai ai sentimente pentru el. Tu ai rămas în trecut cumva. (...) Simt că nu poți să iubești un alt bărbat, chiar nu poți. Tu nu ești pregătită!", este mesajul pe care i l-a transmis doamna Dana Alinei.

 

Concurenta nu a rămas fără replică, din contră a oferit un răspuns deschis și direct. Alina a explicat că putea face acest lucru și fără a apărea pe micile ecrane și a declarat că vrea să iubească din nou. "Nu mai există loc de împăcare între noi și cu atât mai mult să stau aici și să îl fac gelos. El și-a cerut scuze și a căutat împăcare cu mine. Eu dacă voiam să-l fac gelos îl făceam fără a fi în această casă", a fost reacția Alinei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest