Cosmin de la Mireasa, decis să se despartă de Alexandra: ”Așa e mai bine pentru amândoi”

 

Dispută aprinsă între Cosmin și Alexandra. Cât de grave sunt acuzațiile pe care i le aduce băiatul partenerei sale de a luat decizia de a renunța la relația cu aceasta.  

 

La petrecerea din weekend, Cosmin a avut o discuție cu iubita lui. Concurentul susține că nu îi plac micile certuri și discuții, de aceea propune să încheie relația și astfel le va fi mult mai bine amândurora. Probleme din cuplu îl fac pe Cosmin să nu se mai simtă bine, de aceea nu mai vrea să aibă o relație cu Alexandra.

 

Într-o discuție în doi, Cosmin i-a spus fetei: „Nu mă simt bine, faze d-astea. Nu mai vreau să avem discuții, cine scoate într-o lumină proastă pe celălalt. Cred că pentru amândoi așa e cel mai bine, să terminăm. Se adună așa faze micuțe. Așa cred că e cel mai bine”. Alexandra pare absolut derutată de atitudinea iubitului ei: „Când afli ce vrei mă cauți. M-am săturat de certurile astea prostești. Te superi din nimicuri. De când te-ai întors tot cauți motive de ceartă”.

 

La Capriciile Iubirii, Cosmin a detaliat situația, susținând că Alexandra i se pare mult prea sociabilă, și cum nu a venit pentru „gagicăreală”, ci pentru căsătorie consideră atitudinea fetei drept deplasată. „Nu am nicio explicație acum, nu am avut timp să discutăm. Ieri ne-am simțit cam rău. Mi se par cam dese ieșirile ei, e puțin mai sociabilă cu alți băieți. Pentru mine cel puțin, poate pentru alți băieți e ok. Dacă facem pasul acesta al căsătoriei trebuie să fim amândoi la linie. Mă deranjează stilul ei, nu e ceva de condamnat ce a făcut Alexandra, dar pentru mine nu e ok”, și-a justificat Cosmin dorința de a pune capăt relației.

 

Alexandra a ripostat: „I se par anumite gesturi, sau chestii pe care le fac eu, i se par deplasate. Înainte să înceapă petrecerea, a terminat el de fumat, și când am vrut să intrăm în casă i s-a părut că stau de vorbă cu Leo și Robert. Chiar nu stăteam de vorbă cu ei”. Fapt confirmat de altfel și de cei doi băieți aduși în discuție.  

 

Pentru Alexandra o eventuală despărțire de Cosmin nu ar pica tocmai fericit, având în vedere că aceasta a mai fost într-o relație cu Aron. Drept urmare, pentru a ieși biruitoare din casa Mireasa ar trebui să înceapă o a treia idilă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest