Cosmin, din casa Mireasa, a recunoscut că-i place de Alexandra: „Aron are motive să fie gelos!”

 

Cosmin nu a mai putut să stea în expectativă și a dat frâu liber sentimentelor. A vorbit deschis despre partenera pe care și-o dorește, iar aceasta este Alexandra.

 

Evenimentele au luat o turnură spectaculoasă în casa Mireasa Capriciile Iubirii după seara de sâmbătă. Atunci când Cosmin a dansat alături de Alexandra, profitând de momentele mai puțin plăcute petrecute între aceasta și Aron. De altfel, Cosmin a dat cărțile pe față.

 

„Fata care îmi place din casă este Alexandra. Am evitat răspunsul pentru că situația este ciudată. Aron a avut motive să fie gelos. E clar că numele din capul meu Alexandra este. Am evitat răspunsul și când m-a întrebat Aron. Este ciudată toată situația, dar nici în mine nu mai pot ține așa. Sâmbătă seara mi-am dat seama. Știam că Aron și Alexandra au o relație și am vrut să fiu un gentelman”, a spus Cosmin.

 

Aflând de pasiunea pe care a făcut-o băiatul său pentru Alexandra, mama Robertina a căutat să se apropie mai tare de concurentă. Cele două au avut o discuție lungă despre ieșirile pe care le-a avut Aron cu Alexandra și despre faptul că ar fi vorbit cu ea mai mult, dar nu a avut ocazia.

 

,,Am impresia că tu ai nevoie să vorbești mai mult și eu aș vorbi cu tine mai mult. De fiecare dată am vrut, dar acum am prins ocazia. Am spus clar că eu te plac pe tine și din acest motiv eu îți vorbesc acum. Femeia nu se mai bate nu se mai manipulează de mult. Eu spun că astea sunt chestii subliminale la adresa fixă a persoanei. Eu știu când mi-am pus un semn de întrebare și când am zis că s-ar putea să încep să vin să îți spun și eu anumite lucruri. Când am văzut că ți-a curs sânge din nas mi s-a părut cel mai nasol”, a fost mesajul pe care mama lui Cosmin i l-a transmis Alexandrei.

 

De altfel, și concurenta a recunoscut că părinții ei i-au spus că merită să aibă alături de ea un bărbat adevărat. Alexandra a discutat cu doamna Robertina, iar aceasta i-a spus că atunci când era împreună cu Aron i s-au furat foarte multe energii pozitive și nu i se pare un lucru în regulă.

,,Așa mi-au scris și ai mei. Meriți să ai lângă tine un bărbat adevărat care să te evidențieze, care să îți ofere sentimente de stabilitate emoțională, încredere reciprocă și liniște sufletească", a spus Alexandra

 

Într-o discuție cu băieții din casă, Aron a recunsocut că Alexandra s-a îndepărtat vizibil de el: „Ea zice că și-a blocat sentimentele și are nevoie de timp”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest