Cosmin în izolare! Alexandra și Aron au făcut pereche la o probă și s-au confesat în casa Mireasa: „Mă simt super-împăcat sufletește!”

 

Alexandra și Aron și-au deschis sufletele unul altuia, după ce au concurat și câștigat împreună o probă în casa Mireasa Capriciile Iubirii.

 

În ediția de ieri a show-ului matrimonial Mireasa, sezonul 5, lucrurile au luat o turnură interesantă. După ce i-a pus mâna în gât lui Aron, Cosmin a intrat, împreună cu mama sa, într-o izolare, așteptând voturile băieților de sâmbătă să știe dacă va mai continua sau nu în competiție. Între timp, concurenții au avut un task: să facă mucenici, iar Aron și Alexandra, iubita lui Cosmin, au făcut pereche și au câștigat proba. Apoi cei doi și-au făcut confesiuni.

 

Concurentul își cere iertare pentru greșeala făcută față de Cosmin, dar mărturisește că încă mai are sentimente pentru fosta lui parteneră: „Eu mi-am recunoscut greșeala și o să o fac întotdeauna. Îmi cer iertare pentru ea. M-a durut și mă doare, eu nu pot să pansez locul în care am iubit. Am simțit nevoia să discutăm, să lămurim lucrurile astea. Să fim împăcați, să ne liniștim. Doar un miracol ar face ca eu să rămân aici în casă, să vină o tipă și să îmi îndeplinească multe lucruri. Mă simt super-împăcat sufletește, liniștit. Consider că ne putem privi strict ca și colegi, amici. Din perspectiva mea nu s-a șters nimic din ce simțeam pentru tine”.

 

Tânăra crede că ce doi ar fi trebuit să-și clarifice problemele într-un mod pașnic încă din momentul în care ea l-a ales pe Cosmin ca partener. Totodată, Alexandra i-a spus că nu a simțit mare lucru față de el: Am confundat îndrăgosteala cu iubirea, am greșit. Nu a fost iubire. Ceea ce simt acum e la un alt nivel față de ceea ce simțeam pentru tine. Sfatul părinților a pus punct definitiv relației noastre. Nu o să îți întorc spatele, vom vorbi în continuare”.

 

Cosmin, aflat în izolare cu mama lui până sâmbătă, când băieții din casă vor vota dacă acesta mai continuă în competiție sau nu, a comentat ce s-a întâmplat în ultima perioadă în casa Mireasa: „Fac bine, ne prind bine zilele astea, să stau eu cu mine să văd ce s-a întâmplat. Am regrete, dar timpul înapoi nu-l pot da. Imediat după reacția mea mi-am dat seama că nu e ok. Poate voi avea șansa să îndrept lucrurile. Nu mi-a plăcut ce am văzut, din punctul meu de vedere Alexandra nu avea de ce să lupte pentru a câștiga acest task. Și cu date-ul la fel, dacă ar fi la fel și cineva ar invita-o la date pe prietena mea, i-aș spune să se bucure de moment. Eu până la 22 de ani am învățat că totul se întâmplă cu un scop, cred că va fi bine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest