Cosmin și Alexandra s-au certat în casa Mireasa: „Eu nu sunt Aron!”

 

Nu este numai și lapte și miere în cea de-a doua relație pe care o are Alexandra în casa Mireasa.

 

Cosmin și Alexandra au avut o mică ceartă după ce se descoperă trecutul concurentei. Tânărul nu vrea să fie comparat cu băieții din fostele relații ale Alexandrei, mai ales cu Aron. De aici a pornit un mic scandal între cei doi îndrăgostiți. Stările Alexandrei îl deranjează extrem de mult pe Cosmin.

 

Cei doi au avut parte de o mică ciocnire după ce Alexandra s-a confesat în casa Mireasa unei alte concurente cu privire la trecutul său. Cosmin a spus că nu este foarte interesat de ceea ce s-a întâmplat, ci mai degrabă de prezent și viitor, însă s-a arătat iritat de faptul că actuala sa parteneră continuă să vorbească despre relațiile pe care le-a avut și nu trăiește clipa.

 

„Tu vorbești întotdeauna de fostul. Mie nu-mi faci scene d-astea, că eu nu sunt Aron. Stau și eu să mă enervez, ce sunt reacțiile astea? Gândește-te singură ce vrei? Ce vină am eu? Tu ai stările astea? Eu ți-am zis că nu sunt Aron, nu țipi.

Cosmin s-a confesat băieților”, au fost reproșurile lui Cosmin adresate Alexandrei. „Nu trăiesc în trecut, nu sunt afectată”, s-a apărat fata.

 

În platoul Capriciilor, Cosmin a spus că regretă reacția pe care a avut-o: „Mi-a trecut, acum mă simt foarte bine. Am avut o stare puțin mai nașpa”. Aron nu s-a arătat deloc afectat că numele său a fost adus în discuție, în respectivele circumstanțe, în micul scandal dintre cei doi amorezi.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest