Cu ce l-a cucerit definitiv Petrică de la Mireasa pe tata-socru: „Face minuni!”

 

La o lună de la căsătorie, Petrică și Ela spun că se iubesc mai tare decât în prima zi. Cum a decurs vizita la Călărași.

 

Ela și Petrică au avut parte de sărbători de poveste în Maramureș, dar la început de an, cei doi au ajuns și în Călărași, de unde este originară fata. Câștigătorii sezonului 4 de la Mireasă- Capriciile Iubirii au petrecut astfel alături de cei mai dragi oameni din viețile lor. Pentru ca relația cu tatăl Elei să funcționeze ca unsă, Petrică a venit dotat cu câteva sticle de pălincă în Călărași și chiar l-a impresionat pe proaspătul său socru.

 

„Nici nu mai știm câte am făcut. Am petrecut mai mult și în familie pentru că trebuia să mai stăm. Am fost și la colindat. Dacă de sărbători am stat numai la noi, trebuia să vin să stăm și cu ai ei. Cea mai primitoare familie, nu știu dacă îmi imaginam cândva să mă primească socrii așa bine. Cu tata-socru mă cinsteam, am venit cu pălinca, pălnca de Maramu face minuni”, a povestit Petrică, în cadrul emisiunii Mireasă-Capriciile Iubirii.

 

Petrică, câștigătorul sezonului 4 de la Mireasă-Capriciile Iubirii, a povestit cum și-a petrecut timpul alături de partenera lui, după ce au ieșit din emisiune. Se pare că Ela și-a dus soțul la părinți, iar acesta a fost plăcut surprins de felul în care a fost primit de socrii. „Soțul meu mi-a promit că mă duce și pe mine înapoi acasă pentru că am apucat să stau la început doar două zile. În prima seară am mers împreună cu doamna Ioana, iar a doua zi a plecat. Mi-a promis că o să mai mergem o dată acasă la mine și am venit să pot să-mi iau bagaje, tot ce îmi trebuie. Și trebuia să-l și prezint, să-l știe toată lumea”, a mărturisit Ela.

 

Câștigătorii sezonului 4 de la Mireasă-Capriciile Iubirii au împlinit o lună de la căsătorie. Cei doi câștigători au petrecut sărbători de poveste împreună și au stat alături de cele mai dragi persoane din viața lor. Se pare că sunt de nedespărțit și se bucură de momente frumoase împreună.  „A fost bine. Iubirea crește pe zi ce trece. De fapt i-am și zis, ce te iubeam în casă e nimic. Afară am descoperit lucruri noi la Petrică, pe care nu le descoperisem în casă”, a adăugat Ela.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest