Cu ce plan a venit Cristian Marinescu la Mireasa: ”O femeie cum este mama mea”

 

Concurentul are 26 de ani, este sportiv de performanță și antrenor de fitness. Totodată este și cadru didactic.

 

Cristian Marinescu, 26 de ani, a venit în cadrul emisiunii Mireasa cu gânduri mari: el își dorește să-și găsească jumătatea, iar aceasta trebuie să aibă din calitățile mamei sale, doamna Daniela, care, de altfel, l-a însoțit pe tânăr la show-ul matrimonial. În videoclipul de prezentare, tânărul spunea că a avut o singură relație serioasă care a durat un an, un aspect care a ridicat semne de întrebare în rândul fetelor, care s-au gândit dacă concurentul este stabil sau nu atunci când vine vorba de viața sentimentală.

 

„Mi-aș dori să găsesc o femeie care știe să susțină bărbatul de lângă ea, așa cum este mama mea. Consider că nu știu ce înseamnă o iubire în adevăratul sens al cuvântului. În momentul actual nu mă simt pregătit să mă căsătoresc, dar lucrurile se pot schimba. Sunt puțin împrăștiat, dar responsabil sunt. Sunt un băiat ambițios”, a declarat Cristian, în primele ediții de la Mireasa, sezonul 9.

 

Cristian Marinescu este un împătimit al sportului, a făcut handbal de performanță, a fost luptător MMA, ce-i drept amator. Imediat după ce a ieșit din adolescență a urmat cursurile Facultății de Sport, fiind la bază profesor de sport, dar în prezent, este antrenor de fitness.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest