Cum a decurs întâlnirea dintre Sabrina și Andrei: „Mă bucur că l-am ales pe el!”

 

Sabrina a câștigat un task și la ales pe Andrei pentru un date în afara casei Mireasa, la Comana. Cum s-au simțit cei doi împreună.  

 

Sabrina și Andrei au avut primul lor date. Au ieșit în Comana, unde s-au plimbat, s-au dat cu barca și au făcut un picnic. Cei doi s-au complimentat reciproc, au dat impresia că se înțeleg de minune.

 

Sabrina a spus: „M-am simțit foarte bine în prezența lui Andrei. Mă bucur că l-am ales pe el, nu mi-aș fi imaginat să ies cu alt băiat din casă. De aceea l-am ales pe el și consider că am luat o decizie bună. Relația de prietenie, de cunoaștere, de ce-o fi ea, dintre mine și Andrei se bazează și pe faptul că facem parte din grupul singurilor din casă și faptul ăsta ne-a unit. Îmi place prezența lui, probabil o să fim prieteni la un momentdat. Nu l-am ales pe Andrei ca să-I fac rău lui Perneș, ci pentru că e el, Andrei. Eu am venit să mă mărit, dar acum, trebuie să am și cu cine. Am venit optimistă din punctul ăsta de vedere”.

 

Andrei i-a făcut câteva mărturisiri: „Am făcut femei să plângă după mine, dar și eu am plâns.Să nu crezi că eu nu am plâns, după o singură femeie. Sunt sensibil, am și eu sentimente. Uneori poate fi percepută ca o slăbiciune, dar ne ajută la descărcare. E o prezență frumoasă, așa că acum și eu ar trebui să câștig un task, să-I întorc acest favor. După ce mi-ai oferit acest privilegiu de a ieși îți sunt dator… până diseară”.

 

Întrebată de Simona Gherghe dacă au început să apară sentimente între ei, Sabrina a fost vehementă: Nu suntem într-o cunoaștere în sensul de relație, nu e cazul acum. Nu cred nici din partea lui, nici din a mea. Nu m-am gândit la nicio chestie”.  

 

Având în vedere atitudinea radicală a concurentei, nici Andrei nu s-a aventurat cu răspunsul: „Nu e cazul, având în vedere că a făcut un cuplu… Nu știe nimeni ce va fi, eu nu mi-am făcut niciun plan”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest