Cum a reacționat Antonia când a văzut-o pe mama ei în platoul Mireasa: ”Avem o telepatie incredibilă”

 

În ediția de ieri a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Antonia a avut parte de o mare supriză: mama ei a venit să o viziteze și să o încurajeze la show-ul matrimonial.

În edițiile trecute ale show-ului matrimonial s-a remarcat faptul că relațiile dintre Antonia și Cristian, dar și doamna Daniela s-au înrăutățit. De altfel, mama lui Cristian a blocat-o pe concurentă să se mai apropie de fiul ei. Mama Antoniei a venit în casă pentru a înțelege ce se întâmplă. Când și-a văzut mama în platoul emisiunii, concurenta a fost foarte emoționată și a citit o scrisoare primită de la aceasta.

„Ironic, am luat o scrisoare de la mama aici. V-am zis că am o telepatie incredibilă cu mama?! Vreau să citesc câteva cuvinte. Am subliniat câteva cuvinte: Tu dacă știi cine ești, dacă ai încredere în tine, ești tot ce contează. Fricile tale te rog să le schimbi cu sentimente de speranță. Sunt aici cu tine și cu tot ce iubești. Voi prețui tot ce contează pentru tine. Te rog nu mai plânge, nu ai motiv. Contează ce însemni tu pentru tine, atât! Contează cine ești tu pentru tine! Cât timp știi asta ești o învingătoare! Focul ești tu. Acceptă ce nu poți schimba. Acceptă și mergi înainte. Este despre voi, nu despre părinți. Nu spun nimic negativ, pentru că nu am de ce. Sunt maxim de impresionată de tine, de voi. Scrisoarea asta are energia tuturor oamenilor care vă iubesc necondiționat. Prima energie sunt eu, care anulează toate provocările și intențiile. Haideți că puteți, fiți puternici! Te iubesc!”, a fost scrisoarea pe care a citit-o Antonia cu lacrimi în ochi.

La începutul sezonului, Antonia și-a spus povestea tristă, fiind abuzată de unul dintre partenerii pe care i-a avut. "Primul abuz fizic s-a întâmplat după primul an de zile. Nu m-aș fi așteptat niciodată la așa ceva din partea lui pentru că nu mi-a dat niciun semn că ar fi genul ăsta de om. Era o persoană foarte posesivă, foarte gelos. Abuzul a fost de mai multe feluri. Emoțional și mental, dar și fizic. Nu am fost niciodată la spital și nu am fost la poliție pentru că nu am vrut să îi fac rău. A fost o iubire foarte mare, dar s-a terminat pentru că nu am mai putut să ne mai înțelegem, pentru că era violent.", a povestit Antonia


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest