Cum a reacționat Irina după eliminarea lui Bogdan: „Voiam să-l cunosc pentru a face o relație”

 

Bogdan a părăsit casa Mireasa, pierzând categoric duelul cu Alex. Irina a rămas astfel fără potențialul partener.

 

Nu mai puțin de 78% dintre voturile telespectatorilor au fost acordate lui Bogdan, pentru a părăsi casa Mireasa, în duelul cu Alex. Și aceasta în condițiile în care concurentul era într-o cunoaștere cu Irina. Este adevărat, înainte de a porni cunoașterea, Bogdan a spus în repetate rânduri că nu se regăsește în emisiune. În final, concurentul a mărturisit că nu înțelege stările prin care trece fiindcă își dorea să plece, dar ceva pare că îl reține.

 

”Nu-mi înțeleg stările acum, din momentul ăsta. S-a văzut că tot am spus că vrei să plec și nu mă regăsesc, cu siguranță îmi va părea rău și nu știu dacă am influențat, oarecum, voturile. Mi-aș mai fi dorit să rămân în casa Mireasa, dacă așa au considerat cei de acasă că este o alegere bună să plec, înseamnă că așa a trebuit să fiu. Dacă rămâneam în casă, spuneam argumentele mele într-un mod mai calm”a spus Bogdan de la Mireasa după ce a aflat că este eliminat.

 

Irina, care avusese o tentativă de relație cu Andrei, apoi s-a sugerat că ar fi interesată și de Alex pentru ca, într-un final, să se oprească la eliminatul Bogdan, privește cu teamă evoluția ei în competiție. Concurenta din Republica Moldova se teme să nu fie catalogată într-un fel ori altul în cazul în care ar porni pe un nou drum al cunoașterii. Irina a vorbit despre eliminarea lui Bogdan.

 

”Am știut dintotdeauna că oamenii care sunt așa, mai impulsivi, nu sunt așa. Am vrut să-l cunosc altfel. Mă gândeam că poate ies eu și îl caut pe Bogdan pe Instagram. Îi spuneam că mie îmi place flirtul așa, chiar și înțepăturile, glumele, ironiile astea, că el le înțelege. Mă simțeam așa pe alt vibe. Voiam să-l cunosc pentru a face o relație. Asta te face să nu mai vrei nimic. Te face să aștepți 2 săptămâni ca să plec acasă, că apoi iar se interpretează că eu nu sunt serioasă”a fost reacția Irina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest