Cum a trecut Laura, concurentă la Mireasa, peste despărțirea părinților: „Mi-a fost foarte greu”

 

Concurenta de la Mireasa – Capriciile Iubirii și-a spus povestea. Cât de tare a afectat-o că părinții ei nu au mai continuat împreună și de ce a ales să plece cu tatăl ei în Cipru!

 

Laura are 27 de ani și a ajuns la reality-show-ul matrimonial cu gânduri mari, ea vrea să-și găsească sufletul pereche și să facă pasul cel mare. Tânăra, originară din Ploiești, și-a trăit copilăria și adolescența departe de meleagurile natale, printre străini, alături de tatăl ei. Concurenta și-a spus povestea de viață la testimonialele de la Mireasa, explicând motivele pentru care părinții au decis să se despartă.

 

„Părinții mei s-au despărțit pentru că tatăl meu își dorea să se căsătorească, iar mama mea a fost căsătorită în trecut și nu își mai dorea lucrul acesta. M-a afectat foarte mult despărțirea lor, pentru că, la un moment dat, am rămas cu bunica și mătușa mea și mi-a fost foarte greu, dar totodată mă bucur că am putut să mă descurc singură și să depind doar de mine”, a spus Laura, în videoclipul de prezentare.

 

Laura a considerat că este mai bine pentru ea să meargă împreună cu tatăl său, în Cipru. Apoi, revenită în România, și-a luat viața în propriile mâini. „Nu am rămas cu mama mea, pentru că simțeam că tatăl meu mă iubește mai mult și am stat acolo până am terminat liceul, apoi m-am întors în țară și m-am decis să rămân singură, să văd dacă mă pot descurca. Tatăl meu a început să plângă când a aflat că nu mă mai întorc cu el, am fost un copil responsabil de mic”, a mai spus noua concurentă de la Mireasa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest