Cum au trăit Alina și Valentin venirea pe lume a bebelușului: „M-a luat prin surprindere”

 

La ultima ediție a emisiunii Familia MIREASA. Povestea Continuă protagoniști au fost cei doi finaliști din sezonul 5, care au devenit de curând părinți.

 

Alina și Valentin au trăit la început de an una dintre cele mai mari bucurii de pe lume, fiindcă au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Cei doi s-au cunoscut în cadrul show-ului de la Antena Stars și iată că ușor își construiesc o familie frumoasă în Timișoara, capitala Banatului.

 

”M-a luat prin surprindere. M-am urcat în mașină și am fugit la spital. Am intrat la ea în salon și am întrebat-o cum se simte, am felicitat-o, eram foarte fericiți amândoi. I-am cerut să îmi dea voie să îl văd pe bebe puțin. Nici nu știu cum să descriu așa ceva, nu cred că am mai avut o trăire la fel de emoționantă. Eu am uitat de tot, de probleme, de absolut tot”, a declarat Valentin, la Mireasa.

 

De partea cealaltă, Alina a spus: ”Era ziua mamei când am plecat la spital. Le-am zis că s-ar putea să nasc, când le-am dat mesajul erau într-o atmosferă de petrecere. (...) El și-a dorit fată și cumva mă gândeam că nu se va bucura așa, dar am văzut că i-au dat lacrimile”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest