Cum s-a apărat Bogdan, după ce a fost acuzat că ar fi dependent de alcool: „Când beau sunt pe caterincă, nu agresiv”

 

Concurentul a fost în mai multe rânduri subiectul discuțiilor provocate de consumul de alcool, evaluat drept excesiv.

 

Bogdan a fost subiect de discuții între fetele din casa Mireasa. Acestea au vorbit despre modul în care se comportă concurentul în timpul petrecerilor, când consumă alcool. Într-o discuție cu Daria, Luiza s-a arătat deranjată de faptul că aceasta bea alcool în timpul petrecerilor.

 

Concurenta face pasul înapoi în cunoașterea cu Bogdan, chiar dacă Daria a sfătuit-o să nu o facă, întrucât va fi capabilă să-l schimbe. Bogdan s-a apărat în fața acuzațiilor și a lăsat să se înțeleagă că nu i se pare nimic nepotrivit în ceea ce privește comportamentul său din casa Mireasa, mai ales față de concurenți.

 

”Ce să mai zic eu? Am băut alcool la petreceri, cum s-a băut în casă, am spus că o dată mi s-a părut că am băut un pic mai mult. Eu când beau alcool sunt pe caterincă, nu am fost agresiv. Eu râd mult și fac glume un pic mai picante decât de obicei”, a declarat Bogdan, la Mireasa.

 

Luiza a zis că ea nu bea alcool, drept urmare nu vrea să consume nici Bogdan. ”Eu nu consum deloc. Eu știu că de aici degenerează anumite lucruri. Eu întotdeauna mă gândesc la viitor”, a declarat Luiza, la Mireasa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest