Cum s-a încheiat blind date-ul dintre Alex și Sabrina de la Mireasa: „M-am așteptat tot timpul la mai mult!”

 

Sabrina și Alex din casa Mireasa- Capriciile Iubirii au fost protagoniștii unei întâlniri pe nevăzute, al cărui scop a fost să se cunoască mai bine unul cu celălalt.

 

În casa Mireasa – Capriciile Iubirii a avut loc ieri blind date-ul dintre Sabrina și Alex. Despărțiți de un paravan, cei doi au căutat să se descopere unul pe celălalt, să afle lucuri noi despre fiecare. Concurentul s-a arătat extrem de încântat de răspunsurile primite din partea Sabrinei, pe care a catalogat-o ca fiind o femeie directă și sinceră totodată. Alex a rămas marcat inclusiv de vocea fetei pe care o consideră destul de puternică.

 

,,Pari o persoană foarte directă, sinceră, cu un zâmbet frumos, ai o voce destul de puternică, dar în interior e destul de blândă care are nevoie de puțină iubire" au fost primele impresii ale lui Alex. În plus, bărbatul a remarcat și o potrivire în ceea ce privește zodiile, el fiind de părere că berbecii își regăsesc echilibrul în balanțe, zodia fetei.

 

Sabrina a fost o nuanță mai reținută comparativ cu Alex, apreciind că este nevoie de timp pentru ca partenerii să capete îndredere unul în celălalt. Ea apreciază că încrederea și comunicarea sun pilonii unei relații stabile. ,,E mai greu la început, deoarecele la capitolul încredere durează puțin și m-am așteptat tot timpul la mai mult. Nu mi-am făcut o imagine despre relația perfectă, dar îmi doresc foarte mult comunicare și chiar dacă supără adevărul, ar trebui să fie spus", a spus Sabrina.

 

Fata a pezentat cum arată bărbatul perfect în viziunea sa, ce calități trebuie să îmbine pentru a o face să se simtă bine în prezența lui: ,,Nu am un tipar anume, cred în chimia din prima întâlnire și vreau pe cineva care să mă facă să râd, să fie spontan, iubitor, loial, respectuos".

 

În finalul întâlnirii pe nevăzute, Alex a făcut un prim pas spre Sabrina, lăsându-i acesteia o floare cu care să intre în emisiune: ,,Ți-am lăsat un trandafir, dacă îți dorești să ne cunoaștem mai bine să te prezinți cu trandafirul mâine la emisiune".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest