Cum trece Madi de la Mireasa peste despărțirea de Sergiu: „Nu uitați…”

 

Madi și Sergiu nu mai formează un cuplu de la începutul anului, însă abia în preajma Valentine`s Day au anunțat.

 

Madi nu trece prin cea mai bună perioadă după despărțirea de Sergiu. Mai ales că este o perioadă în care femeile sunt răsfățate, având în vedere că a trecut fără partener sărbătorile de Valentine`s Day, Dragobete, 1 Martie, iar cât de curând se apropie 8 martie, care, din câte se pare o va găsi tot singură.

 

Fosta concurentă de la Mireasa a postat un filmuleț pe conturile ei de socializare, spunând că nu a primit nicio floare de Dragobete, dar tot ea apreciind că acest aspect nu contează prea tare. „Poate că nu ați primit nicio floare astăzi, fiindcă nici eu nu am primit. Dar nu uitați că vă aveți pe voi înșivă”, a spus ea pe Instagram.

În videoclipul pe care l-a publicat, Madi a mărurisit și că, în prezent, nu este într-o relație, însă se simte bine așa, punctând că se află într-o etapă a vieții sale în care se redescoperă.

Sergiu nu a vrut să facă prea multe declarații referitoare la despărțirea de partenera lui. „Nu declar absolut nimic! Dar atât pot spune… Când trecutul îți bate la ușă, lasă ușa încuiată, nu o deschide!”, a spus Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, în mediul online.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest