Cum va funcționa cuplul Alina și Valentin de la Mireasa: „Ai dreptate, draga mea!”

 

Cei doi îndrăgostiți au avut prilejul să-și rezolve unele probleme din cadrul cuplului, în cadrul unui date ce a avut loc în afara casei Mireasa.

 

În urma task-ului cu portocala, Alina și Valentin au câștigat un date în afara casei Mireasa. Cei doi au avut ocazia să vorbească despre ei și ce își doresc să facă pe viitor împreună. Prin intermediul acestei întâlniri, cei doi îndrăgostiți au avut ocazia să-și mai rezolve unele probleme din cuplu. „Am luptat cumva. Am simțit-o foarte mult că își dorește să iasă din casă”, a explicat Valentin de ce s-a zbătut atât de tare să-și scoată partenera în oraș.  

 

Alina vrea o singură schimbare la Valentin, să pună punct glumelor care o fac geloasă. Dar a recunoscut că se bucură atunci când, la rândul ei, își vede partenerul gelos pentru că acest lucru înseamnă, indubitabil, că ține la ea. „În relația cu Valentin cea mai mare dorință a mea ar fi să se termine toate discuțiile. În momentul de față așteptarea mea este să înțeleagă ce m-a deranjat și să se oprească. Toate glumele lui au fost supărătoare, toate proaste au fost. Am încredere în el, cred că a înțeles ce mă deranjează. E normal să îmi pun întrebări, mai ales că a făcut atâtea glume. Mi-am dat seama că este, la rândul lui, gelos. Cum aude ceva cum i se schimbă privirea”, a spus Alina după date-ul cu Valentin.

 

Continuând să glumească, Valentin a ironizat un pic modul în care ar trebui să decurgă relația cu Alina: „Deci, fiecare conversație între noi trebuie să se termine cu „Ai dreptate, draga mea!”, apoi a întrebat-o dacă ar vrea să continue alături de el și după emisiune, tot într-o manieră amuzantă: „Vrei să-ți petreci cu mine următorii 50 de ani? Ce, ai alte planuri?”. Valentin a explicat: „E o femeie pe care mi-o doresc pentru tot restul vieții mele”.

 

Iar sentimentele sale par să fie împărtășite: „Îl văd în viitorul meu, poate mă arunc cu capul înainte, dar îl văd în viitorul meu. Aș vrea să-l cunosc afară. Să plecăm într-o vacanță, să vedem dacă ne întoarcem separat sau împreună”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest