Dani și Daiana, un nou cuplu în casa Mireasa! Ce angajamente și-au făcut pentru viitor!

 

Dani și Daiana, doi dintre concurenții emisiunii Mireasa, și-au anunțat relația în fața tuturor și își doresc să rămână împreună pe termen lung. Cei doi au petrecut timp împreună, în afara casei, la o sesiune de karting și și-au împărtășit sentimentele unul celuilalt.

Concurenții au discutat despre viitorul relației lor și au subliniat că nu sunt interesați de alte persoane din competiție sau din exterior. Dani a declarat că nu-i pasă de alte fete, chiar dacă ar veni 10 noi concurente, deoarece a găsit ceea ce căuta în Daiana. De asemenea, el și-a schimbat și obiectivele din joc, scopul primordial fiind acum de a-si construi relația cu Daiana.

”Ce e surprinzător pentru mine, de acum când se deschid ușile, o caut doar pe ea, ne retragem undeva, ne focusăm pe amândoi. La mine vine totul natural, mă simt foarte bine. Până să am relația asta serioasă cu tine, să mă gândesc și să-mi fac planuri, să mă gândesc și să gândesc mai așa în profunzime, niciodată nu m-a interesat imunitatea. Acum, când văd că se poate pleca câte 3, deja e mai îngrijorător. Pe mine nu mă interesa unde sunt, dacă e mențiune, dacă sunt ultimul, nu mi-a păsat niciodată până am înțeles pentru cine stau, acum am un scop. Am găsit-o pe Daiana și asta e cel mai important. (...) Poate să intre și 10 femei pentru mine, nu mă interesează. Acum au intrat doi concurenți noi, sunt irelevanți. Nu mă interesează o altă fată, nici aspectul, poate să vină și să-mi promită ce vrea, nu-mi pasă. Eu am găsit ce am avut de găsit”, a spus Dani la Mireasa

De partea cealaltă, Daiana i-a spus lui Dani că nu își dorește pe nimeni altcineva și că este implicată în relația lor. Cei doi par să fie hotărâți să construiască o relație solidă și să-și ofere reciproc sprijinul în competiție.

În concluzie, Dani și Daiana sunt împreună și își doresc să continue să-și construiască relația, ignorând eventualele distrageri de atenție din competiție


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest