Daniel și Ana, amendați la Mireasa! Toți concurenții vor avea de suferit: ”Murim de foame săptămâna viitoare!”

 

Daniel și Ana au încălcat regulamentul de la Mireasa, drept urmare au fost amendați în cadrul emisiunii matrimoniale. Banii vor fi luați din bugetele comune ale ambelor case.

 

La party-ul care a avut loc în acest weekend, Ana și Daniel au petrecut mult timp pe ringul de dans. Unde au stat la povești și și-au expus planurile pe care le aveau, ceea ce a însemnat o încălcare a regulamentului. Drept urmare ambele case vor avea de suferit pentru că în timpul dansului cei doi concurenți au stat la povești.

 

Amendă! Daniel - 200 de lei, Ana - 200 de leI. Ambele amenzi din bugetul comun al fiecărei case!”, este mesaj afișat pe ecranul din casa "Mireasa". „Murim de foame săptămână viitoare.", a spus una dintre concurente.

Cei doi îndrăgostiți, pentru că apropierea dintre ei este cât se poate de evidentă, nu au părut prea afectați că au pus în pericol bugetele celor două case. „Asta e viața. Le dau 200 de lei de pe card dacă e… În fine, să continuăm conversația. Dacă suntem până la final aici, eu aș vrea ca la final, în decembrie așa, între Crăciun și Revelion, să ne vizităm ambele familii. Stăm câteva zile pe acasă și apoi luăm un avion până în Italia, sau putem merge cu mașina ca să o avem pe acolo. Și după ar rămâne să plănuim alte lucruri.”, a spus Daniel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest