De ce nu au ajuns Seba și Gina să formeze un cuplu: „Din afară se vede cu totul și cu totul altceva!”

 

Gina a intrat în casa Mireasa special pentru Seba, dar în cele din urmă nu au reușit să aibă o relație. La Showbiz Report, cei doi au explicat care au fost motivele.

 

Gina a avut o participare scurtă în sezonul 4 din Mireasa. Ea a intrat în casă special pentru Seba, dar cei doi nu au reușit să fie împreună. La Showbiz Report ambii concurenți au dat cărțile pe față și au explicat de ce nu s-a putut ajunge la o relație.  

 

Bruneta a explicat ce s-a schimbat odată cu intrarea în concurs, având în vedere că ea a intrat pentru Seba, dar nu a ajuns să aibă o relație cu el. Cert este un lucru, că aparențele înșeală. Astfel încât, ceea ce a văzut din fața micului ecran s-a dovedit a fi foarte diferit în realitate, iar asta a contribuit la o schimbare de atitudine din partea ei. Tânăra a încetat să mai facă orice demers în încercare de cucerire a lui Seba când a aflat că nu este genul de fată care să se muleze pe pretențiile tânărului.

 

„Seba mi-a plăcut fizic. Din afară se vede cu totul și cu totul altceva, când intri în casă și cunoști persoanele ... era diferit. (...) Seba a vorbit cu băieții și a zis că nu mă încadrez în tiparul lui de fete, că lui îi plac alte fete. Fapt care m-a deranjat”, a declarat Gina, la Showbiz Report.

 

De partea cealaltă, Seba a fost cât se poate de direct și a spus că de la bun început nu a avut nici cel mai mic sentiment față de Gina. Chiar dacă știa că îl aude și tânăra, fostul concurent a vrut să sublinieze că nu are regrete în acest sens.

 

„Mie nu mi-a picat foarte bine. Până la urmă, să spui adevărul nu este chiar ușor și țin să cred că am abordat situația foarte bine. Îmi este puțin greu să fiu mai direct, dar nu am vrut să las așteptări false pentru că, probabil pe viitor s-ar fi întâmplat mult mai urât. Țin să cred că nu a existat acea atracție, nu am simțit absolut nimic”, a afirmat Seba.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest