De la ce a pornit scandalul dintre Elena și Delia în casa Mireasa: „Vrei tu poziția mea?”

 

Elena și-a arătat nemulțumirea față de modul în care se comportă Delia din postura de șefă a casei fetelor.

Între cele două concurente a izbucnit un conflict în bucătărie. Elena s-a arătat deranjată de faptul că o parte dintre celelalte fete din casa Mireasa evită să ducă la îndeplinire sarcinile pe care le au, iar Delia, chiar dacă este șefă a casei, nu i-a atitudine față de acestea.

„Tu, ca șefa casei, noi cum facem să le ajutăm pe mame cu gătitul? Ți se pare că eu sunt azi? Ești șefa casei, Delia, ar trebui să ai un cuvânt. Ar trebui să le spui și să faci ceva. Ai o anumită poziție care îți dă anumite atribuții și tu ar trebui să faci să fie cumva... cu unele fete”, i-a spus Elena Deliei.

Degeaba a încercat Delia să se eschiveze, Elena era pornită: „Sunt anumite lucruri care mi se par mie într-un fel și ar trebui ajustate. Sunt persoane care fac lucruri și persoane care nu fac nimic în casă, pentru alții. Toți conviețuim ca să fie bine pentru toată lumea. Nu e vorba că nu vreau eu, nu vine de la sine de la alte persoane. Sunt reguli care trebuiesc respectate. Cum sunt regulile pe care le avem noi, ca și concurenți, așa sunt și regulile casei pe care ar trebui să le respectăm. Dacă tu nu le zici... tu trebuie să le zici. Afară e altceva, aici trăim într-un mediu”.

Delia și-a pierdut răbdarea, în cele din urmă: „Vrei tu poziția mea? Ți-o dau cu mare drag.” Elena a răspuns prompt: „Nu vreau poziția ta. Eu sunt de puțin timp aici și am observat că lucrurile nu se fac așa cum trebuie”.

Conflictul a ajuns și la urechile lui Ștefan, povestit de Elena: ”Doamna Mihaela s-a pus să facă spanac și a trecut pe acolo și a zis să vină o fată să o ajute ca să mănânce și restul. Când am venit în bucătărie, se pusese ceapa la călit și Delia să zică că ea pleacă, fiindcă nu vrea să miroase a mâncare. Cred că oricine putea să amestece acolo. Eu i-am dat câteva sfaturi cum ar trebui să fie”.

„Tu ce ești, psiholog? Nu trebuie să le ții tu cont, înțeleg cum ai fost tu învățată, îți dau și dreptate, așa e rostul. Înțelegi ce vreau să zic. Nu știi cum a înțeles. Aici nu vii pentru prietenii sau să faci ordine în casă, fiecare să-și vadă de pătrățica lui”, i-a spus Ștefan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest