De partea cui este Antonio în disputa dintre Giulia și Zain?

 

Antonio, concurentul de la Mireasa, a intervenit între Giulia și Zain, după ce cei doi au declarat că își doresc să se cunoască mai bine. Observând că Zain este respins de Giulia, Antonio și-a spus părerea despre cei doi.

Deși există zvonuri că Antonio și Giulia ar putea forma un cuplu, Antonio s-a concentrat pe situația dintre Giulia și Zain. El a declarat că Giulia nu vrea să aibă o relație, în timp ce Zain își dorește să întemeieze o familie. Antonio i-a spus lui Giulia că este o persoană egoistă și că este foarte ușor de citit. El a comparat-o cu tipologia de fată pe care o întâlnește mereu și care pare să urmeze un script prestabilit.

„Omul ăsta ți-a zis ce gândește și ți-a zis că e serios. E mult mai serios în ce vorbește decât în ceea ce vorbești tu. Știi poveștile alea, Cu Harap Alb, Făt Frumos? Ea acolo e. Ești o persoană egoistă, ești foarte ușor de citit. Ești tipologia aia de fată. Eu am mai auzit, până să intru aici de o mie de ori, parcă citiți de undeva toate. Parcă aveți un script”, a spus Antonio.

Giulia a răspuns prompt la observațiile lui Antonio, spunând că nu este atrasă de el și că nu poate să îi impună punctul său de vedere. Ea a fost indignată de faptul că Antonio a sugerat că este o fată care se lasă ușor impresionată și a întrebat cine este el să o judece.

„Îmi zice mie Antonio că „Dacă voiam să am cu tine ceva, aveam”. Pe bune? De unde ești tu așa sigur? Cine te crezi tu? Cine te crezi, Făt Frumos din lacrimă?”, a mărturisit Giulia


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest