Decizia neașteptată a Ralucăi Ungureanu: Cum a ajuns să participe la Mireasa și să se căsătorească cu Alex

 

Într-un interviu exclusiv pentru emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Raluca Ungureanu și Alex au vorbit despre parcursul lor în competiția Mireasa, difuzată pe Antena 1. Cei doi soți au reușit să obțină locul al III-lea în competiție și, în aceeași zi, au decis să se cunune civil.

Pentru Raluca Ungureanu, în vârstă de 31 de ani, înscrierea în emisiunea Mireasa a fost o decizie inspirată. Deși se simțea împlinită în alte aspecte ale vieții sale, Raluca căuta dragostea și a considerat că emisiunea reprezintă o șansă unică. „Aveam 31 de ani când m-am înscris și eram fana emisiunii din adolescență. Nu m-am văzut participând până în momentul în care mi-am dat seama că am 31 de ani, am tot ce îmi doresc, mai puțin jumătatea și am zis că Mireasa este ultima mea șansă și uite că a fost”, a declarat ea.

După o experiență de trei luni în casa Mireasa, Alex și Raluca au ajuns să se cunoască și să se îndrăgostească. În ziua finalei, au sărbătorit două luni de relație, iar emoțiile au atins cote maxime. „Au fost trei luni și câteva zile. În ziua nunții am făcut doi ani de relație. După 5 săptămâni în care am încercat să o cunosc și să o cuceresc, eu i-am cântat ei în casă. În acea zi ne-am sărutat pentru prima dată”, au mărturisit cei doi.

De la momentul ieșirii din casa Mireasa, povestea lor de dragoste a continuat să se dezvolte. Alex și Raluca au decis să locuiască împreună încă din luna decembrie a anului trecut, iar viața în comun le aduce bucurie și împlinire.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest