Declarație de dragoste a lui Perneș pentru Sabrina: „Îmi tremura ficatul, stomacul, totul”

 

Evoluția relației dintre Sabrina și Perneș în casa Mireasa – Capriciile Iubirii este pe drumul cel bun, chiar dacă începutul a fost unul plin de obstacole.

 

În ultima ediție a emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii, Perneș și Sabrina au fost surprinși într-un moment de tandrețe în care ar fi trebuit să-și facă unul altuia jurăminte de iubire. Sabrina l-a lăsat pe Perneș să spună ceea ce simte pentru ea, transmițându-i că ea îi va scrie pe o foaie ce sentimente are. Și asta în contextul în care în casă a intrat Robert, concurent care a spus că o place în mod deosebit pe Sabrina.

 

După un mic joc ca între îndrăgosiți, în care Perneș și Sabrina s-au invitat reciproc să spună ce le place unul la altul, bărbatul a fost cel care a cedat și i-a făcut o declarație de dragoste partenerei lui. Perneș a spus că are în continuare de fiecare dată emoții atunci când o vede și I s-a adresat cu apelativul „viitoarea mea soție”.

 

„D-abia aștept să plecăm de-aici, iubita mea. Mi-a plăcut că ești sinceră, că ai fost directă, și, nu știu, s-a creat o legătură. Din voce m-am îndrăgostit de tine. De fiecare dată cand te văd am emoții. Îmi tremură stomacul, ficatul. Îmi place că ești asumată, directă. Nu pot să zic că nu am mai iubit, dar să mă îndrăgostesc atât de repede nu mi s-a întâmplat. Nu știu, poate fi altfel. Ce mi place cel mai mult e că atunci când sunt lângă tine sunt fericit. Dacă sunt supărat, îmi trece. Am ajuns să mă gândesc la lucruri de viitor cu tine. La planuri, la vacanță, la copii, la câine, la pisicile pe care trebuie să ți le găsesc pe străzi. Fac asta pentru că nu-mi place ca cineva să ridice tonul la tine, ești viitoarea mea soție”, a spus Perneș.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest