Dediș, din ce în ce mai aproape de Delia: „Parcă o cunosc foarte bine”

 

Cei doi sunt foarte aproape să formeze cel mai nou cuplu din casa Mireasa. Concurentul menține însă și interesul asupra Elizei.

 

Dediș pare că se află prins între Eliza și Delia. Într-o discuție cu o altă concurentă din casa Mireasa, și anume cu Iuliana, băiatul a încercat să explice situația în care se află. Dediș spune că nu s-a declarat încă în nicio cunoaște cu Delia sau Eliza, pentru că nu știe ce să facă, asta pentru că este atras de ambele concurente. Chiar și așa, tânărul a mărturisit că nu i-ar plăcea să vadă că una dintre fete ar forma un cuplu cu alt băiat.

 

„Nu m-am declarat într-o cunoaștere cu niciuna, dar se simte aiurea, e ca și când sunt la două capete, ca și când sunt în două direcții, adică atunci când mă duc către una, simt față de cealaltă și invers. Pe partea cealaltă, sunt într-o așteptare, dar să o văd pe una în brațele altuia și tu să stai într-o așteptare nu prea cred că pică bine”, i-a povestit Dediș, Iulianei.

 

După cele două întâlniri cu Delia, concurentul pare mai atras de această fată, cu care, de altfel, a fost în tandrețuri la petrecerea din weekend. „La Delia nu simt nevoia să pun întrebări, parcă o cunosc foarte bine, adică am avut două întâlniri și cu ce am mai vorbit, parcă o cunosc. În schimb, cu Eliza, nu e la fel și vreau să o cunosc și pe ea. Când o să simt ceva față de una, nici nu mai stau pe cunoaștere, direct relație”, i-a mai spus concurentul Iulianei. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest