Deni și Viorel de la Mireasa au pus punct speculațiilor privitoare la o eventuală despărțire!

 

Desfășurarea emoționantă a poveștii de dragoste dintre Deni și Viorel, concurenți ai sezonului 6 al emisiunii Mireasa, a captivat atenția publicului. De-a lungul competiției, relația lor a cunoscut momente dificile, marcate de certuri și împăcări, care au dat naștere la zvonuri despre o posibilă despărțire. Cu toate acestea, cei doi au reușit să depășească obstacolele și să facă pasul cel mare. Recent, în ciuda aparițiilor rare în mediul online, Deni și Viorel au pus capăt speculațiilor, postând o fotografie împreună pe Instagram, demonstrând că sunt mai fericiți ca niciodată.

Tensiunile și îndoielile au marcat povestea de dragoste dintre Deni și Viorel în timpul competiției Mireasa. Înaintea marelui final, cei doi și-au exprimat dorința de a se căsători, însă ulterior, Viorel părea să se fi răzgândit. Cu toate acestea, în finală, cuplul a decis să-și unească destinele prin căsătorie. După ieșirea din competiție, prezența lor în mediul online s-a redus considerabil, ceea ce a alimentat zvonurile despre o posibilă despărțire.

În contrast cu alți concurenți care sunt foarte activi pe rețelele sociale, Deni și Viorel au ales să-și trăiască povestea de dragoste în privat, departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, recent, cei doi au pus punct speculațiilor, afișându-se împreună într-o fotografie postată pe Instagram. Imaginea surprinde momentul în care cei doi participă la un eveniment, zâmbind fericit.

„Sunt dus rău. Iți voi pune tot sufletul pe tavă. Deci crede-mă iți voi pune tot ce simt, ceea ce nu cred că am făcut-o decât o dată sau de două ori în viață mea, dar acum o voi face sută la sută complet”, spunea Viorel, la Mireasa - Capriciile iubirii


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest