Dima de la Mireasa a ales între Denisa și Sabrina!

 

Concurentul a decis cu cine dorește să continue cunoașterea, iar alegerea sa a creat deranj în casa Mireasa.

 

Între două nu te plouă, dar nici bine nu-ți este. Dima a jucat o scurtă perioadă la două capete, dar după date-ul pe care l-a avut cu Denisa participantul la Mireasa a abandonat această pistă și s-a dedicat total inițierii unei cunoașteri cu Sabrina. Firesc, Denisa s-a arătat deranjată. Blondina a susținut că nu este dispusă să lupte pentru un bărbat, pentru că astfel și-ar încălca propriile principii. Ea a precizat că i-a dat spațiu lui Dima să se îmbrățișeze cu Sabrina. Concurenta este de părere că bărbatul a trecut la „a doua opțiune” după ce ea a preferat să nu mai stea alături de el.

 

„E peste principiile mele să stai în spatele meu să mă gâdili de două ori și în secunda doi să faci același gest spre fata pe care vrei să o cunoști (...) Sunt lucruri care pe mine mă deranjează. (...) Eu nu lupt pentru un bărbat, de ce să lupt? (...) Eu ți-am lăsat spațiu să te îmbrățișezi cu Sabrina, că în momentul în care am preferat să nu mai stau lângă tine și să nu te mai privesc, atunci ai trecut la a doua opțiune”, a mărturisit Denisa, la Mireasa.

 

Fără a dori să dezvolte prea multe polemici cu Denisa, Dima a spus că abia așteaptă să aibă o întâlnire cu Sabrina. Concurentul are planuri mari de viitor și vrea să își facă o familie alături de viitoare lui parteneră. „De vreo patru zile tot spun că aștept un date cu Sabrina. (...) Eu îmi doresc o familie”, a spus Dima.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest