Doamna Dana a învins! Leo și Nora de la Mireasa s-au despărțit!

 

Leo a capotat în lupta dintre Nora și doamna Dana, iar o scrisoare primită din afara casei a reprezentat fitilul care a dus la implozie: băiatul nu a mai rezistat și a pus stop relației cu blondina.

 

Presiunile exercitate în continuu de doamna Dana și-au atins în cele din urmă scopul. Leo s-a săturat să lupte pentru iubita lui, împotriva mamei. Concurentul a susținut că duce o mare bătălie de lămurire cu mama lui, iar iubita lui a stat cu persoane care nu o agreează pe doamna Dana doar ca să-i facă rău. Tânărul și-a dorit ca relația dintre mama lui și Nora să fie bună, dar nu a găsit nicio modalitate în care să le împace.

 

A pus capac poveștii de iubire dintre Leo și Nora o scrisoare primită de concurent din afara casei Mireasa, care conținea noi informații despre trecutul încărcat al partenerei lui. Nora nu a recunoscut nimic din ce scrie în scrisoare, iar de aici s-a pornit un scandal monstru între cei doi concurenți. Tânărul a amenințat cu despărțirea, pentru că nu își dorește ca toată viață să mai afle lucruri din trecutul iubitei sale. În cele din urmă și-a pus amenințările în practică. Leo a luat marea decizie, și anume să se despartă de Nora, aducând în față diferite motive, precum și incompatibilitatea.

 

„Consider că am făcut suficient de multe pentru relația asta. Dacă Nora crede că poate să arate altceva, cred că ar fi imposibil. Eu în momentul ăsta vreau să oprim relația, pentru că eu ca om am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru relația asta și pentru ea ca fată. Și din partea cealalăt nu a venit nimic. Las totuși o portiță, pentru că nu sunt un om absurd”, și-a explicat Leo decizia.   

 

Pe tot parcursul relației cu Leo, Nora e evitat discuțiile cu doamna Dana, astfel că nu a dat cu aceeași monedă și a ales să tacă în loc să o jignească, însă astăzi, când Leo a luat marea decizie, concurenta a simțit nevoia sa se exterorizeze. Nora a izbucnit în plâns, însă nu pentru câteva minute, ci aproape pe tot parcursul ediției din această seară, asta fiindcă a mărturisit că ținea foarte mult la Leo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest