Doamna Dana, asalt asupra Norei: „Lasă-mi copilul în pace! Ești bătrână pentru el!”

 

Mama lui Leo nu acceptă deloc relația dintre băiatul ei și Nora, drept pentru care a lansat un atac fără precedent asupra celor doi în casa Mireasa.

 

La un momentdat, doamna Dana părea să fi câștigat războiul cu Nora. Însă cei doi îndrăgostiți s-au împăcat spre marea nemulțumire a mamei lui Leo. Aceasta nu mai are încredere în Nora de când a aflat unele detalii din trecutul tinerei. Mama lui Leo este hotărâtă să facă orice în stă în putere ca fiul ei să nu aibă vreo relației cu Nora. Scandalul și tensiunile dintre cei trei ating cote maxime.

 

Mama lui Leo nu a precupețit niciun moment să-i spună Norei tot ce o macină, mai ales că nu acceptă în niciun fel ca aceasta să fie împreună cu băiatul ei. De-acum o să fiu în spinarea ta, să vedem ce faci! Dacă familiei tale îi place, să vedem. Ai venit și l-ai tras de mână. Ești bătrână pentru el. Dacă tu-l dorești pe Leo și nu mă respecți, eu voi sta în spatele vostru, câte zile vom avea aici. Dacă tu ești atât de josnică și continui această mizerie. Vi aici cu povești d-astea și vrăjeală d-asta de adormit copiii. Lasă-mi copilul în pace. Vezi-ți de trecutul tău, de bărbații din viața mea. Ești lângă copilul meu, tu crezi că îmi mănânci capul, ca lui. Vezi că disperi o familie, că facem circ la televizor, ce vrei? Ai probleme la cap? Să nu mai discuți cu el. Să mă lași în pace și să lași familia lui în pace. Cum să se retragă el, că e copil. Ești foarte bătrână la 29 de ani, la vârsta asta trebuia să ai familie și copil. Hai să vedem ce va ieși, dacă tu crezi că poți fi lângă el… Nu ai văzut că nu te suport sub nicio formă. L-ai făcut de se pune împotriva familiei, de s-a încăpățânat. Nu ești o femeie demnă pentru el, de câte ori vrei să-ți spun”, i-a strigat doamna Dana potențialei nurori, Nora.

 

Nici băiatul său nu a scăpat de tirul mamei: „Ești de râsul lumii. A sărutat 300 de persoane până la tine, ai venit tu s-o speli! Oprește-te pentru numele lui Dumnezeu! Tu-ți dai seama de gravitatea lucrurilor”.

 

În ciuda dificultăților, a faptului că mama lui Leo s-a pus contra relației, cei doi îndrăgostiți caută să-și ducă povestea mai departe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest