Doamna Dana de la Mireasa e foc și pară: „Nu îl mai recunosc!”

 

Mama lui Leo nu se împacă deloc cu ideea că Nora i-ar putea deveni la propriu noră.

 

Doamna Dana s-a pus de la început contra relației băiatului său, Leo, cu Nora, considerând că fata nu-l merită pe acesta. Ea i-a reproșat de la bun început concurentei trecutul ei, în plus nu-i convine nici diferența mare de vârstă dintre cei doi, apreciind că fata este „bătrână” pentru băiatul ei. Că la 29 de ani, atât cât are Nora ar fi trebuit deja să aibă o familie întemeiată.

 

Din cauza relației dintre Leo și Nora, doamna Dana nu mai are deloc liniște. Ea regretă că a acceptat să participe la această emisiune și se gândește serios să plece acasă, dar singurul impediment este fiul său, de care îi va fi foarte dor. Doamna Dana nu se simte deloc în apele ei de când Leo a decis să înceapă o relație cu Nora. ea a spus că simte că înnebunește și că ce o doare cel mai tare este că fiul ei este nepăsător și nici nu îl înteresează.

 

,,Simt că înnebunesc. El e așa nepăsător, nici nu îl interesează. Asta mă doare cel mai tare. Eu nu am crescut așa ceva, mie nu îmi vine să cred. Pentru ce am venit aici, să îmi bat joc de mine? Asta vrea Leo, asta îi place lui. Ce altceva să fac? Pot să fiu fericită? Eu nu trăiesc în timp, eu trăiesc în prezent. Deocamdată în prezent trăiesc niște clipe de doi bani. La televizor, culmea. Dacă eram acasă nu mă știa nici vântul nici pământul", a spus Doamna Dana.

 

Doamna Dana a spus că ea nu a avut de ce să plângă până acum și că singurul motiv pentru care a plâns a fost moartea tatălui său. Dar acum a ajuns să fie din nou în lacrimi din cauza alegerii pe care a făcut-o fiul ei. ,,Nu am avut de ce să plâng până acum. Am plâns de bucurie, am râs în hohote, cu lacrimi, de tristețe nu, decât în momentul în care l-am pierdut pe tata. Am ajuns de râsul lumii. Numai când mă gândesc că am acceptat să vin mă ia cu leșin", a spus mama lui Leo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest