Doamna Dana, pusă la zid în casa Mireasa! „Alta i-ar fi zis direct lui Leo: rămâi cu maică-ta!”

 

Despărțirea dintre Nora și Leo a stârnit numeroase discuții în casa Mireasa, doamna Dana fiind considerată principala responsabilă. Concurenta vrea să părăsească întrecerea.

 

Sfârșitul poveștii de dragoste dintre Leo și Nora, așa cum era de așteptat, a stârnit un val de reacții printre concurenți. ”Eu nu pot să o înțeleg. Când ești așa, nu-ți iubești copilul!”, a spus doamna Mioara despre comportamentul doamnei Dana. Suferă toți trei ca niște căței”, s-a mai comentat în casă.

 

Alina și Valentin au considerat inacceptabil tratamentul la care a fost supus Leo de către mama sa: „Nu-l jignești în fața tuturor. Îmi pare rău de Leo, că e în situația asta. El pare mai matur decât mama lui de 1000 de ori”. Spiritele în casă s-au aprins pe marginea subiectului: „Nu-mi doresc să fiu într-o situație d-asta. Nici celui mai mare dușman. Tu ca părinte să-i spui că te iubesc numai dacă te desparți de ea. Oricum, mă mir că Nora a rezistat atât. Altă fată i-ar fi zis: ia, stai tu cu maică-ta!”

 

La Capricii, doamna Dana și-a îndreptat tirul spre toți cei care au criticat-o. Alinei i-a transmis: „Alina care are un trecut vai și vai să se abțină. Pleci de la 14 ani de-acasă, vi aici la petrecere, bei și apoi te cerți”. Apoi s-a rățoit la doamna Eleonora:  „Nu ai vorbit trei luni de zile, acum ți-ai deschis gura”. Și s-a justificat: „Absolut deloc n-am exagerat. Probabil că suntem la nivele diferite și de aceea judec așa”.

 

La final, Simona Gherghe le-a cerut telespectatorilor să-i îndeplinească Norei dorința de a părăsi emisiunea în cadrul votului din week-end: „Nora a cerut să plece acasă. I-am spus Norei că nu ținem pe nimeni cu forța aici. Emisiunea asta este despre iubire. Psihologul emisiunii a recomandat acest lucru, având în vedere situația în care se află ea, dar și antecedentele. Astăzi e joi, vă rog pe voi până duminică să luați o decizie”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest