Doamna Dana s-a sucit un pic: „O să regret toată viață ce i-am zis lui Leo"

 

Mama lui Leo și-a schimbat puțin atitudinea vis-à-vis de decizia lui Leo de a fi împreună cu Nora, dar asta nu înseamnă nicidecum că acceptă cuplul format în Casa Mireasa.

 

În ultima perioadă s-a văzut o apropiere între doamna Dana și Alina. Cele două s-au confesat reciproc cu privire la problemele cu care se confruntă: mama lui Leo nu acceptă relația acestuia cu Nora în vreme ce Alina simte că relația cu Valentin nu este cea mai stabilă, având în vedere că ambii sunt foarte orgolioși.

 

Totuși, în discuția cu Alina, s-a văzut o schimbare de atitudine a doamnei Dana. Aceasta a început să aibă păreri de rău la adresa reproșurilor făcute fiului său, dar regretele au fost generate de imaginea proprie în fața tuturor celor care o privesc la emisiune, nicidecum de situația fiului său, pe care o consideră în continuare inacceptabilă.

 

Doamna Dana s-a confesat Alinei: „Dacă eu femeie matură am făcut asta. Sunt dezamăgită de mine. Pe noi cred că ne sperie și ne deranjează cel mai mult că ne vedem pe TV. Ne văd rudele, neamurile, toată lumea. Regret toată viață ce i-am zis lui Leo”.

 

Apoi, în discuția de la Capricii, cu moderatoarea Simona Gherghe, doamna Dana și-a menținut poziția fermă: „Regret că am spus, nu ce am spus! Nu trebuia să reacționez așa pentru mine ca persoană. De ce am făcut-o? Nu vă pot da un răspuns acum, ci poate peste o lună. Așteptămsă fie bine. Eu mi-am cunoscut soțul printr-o întâmplare, dar nu are nicio asemănare cu ei doi, nici 2%. Părinții, din contră, m-au despărțit de un băiat pe care nu-l plăceau. M-a deranjat atunci, dar acum mi-e mai bine. E cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care o am eu. Vorbesc strict în privința mea. Mi se pare perfect. Sunt sigură că Leo își va da seama la un momentdat, iar acest lucru mă liniștește. Îl aștept pe Leo să revină la normal, acum nu-l mai recunosc. Nu pot să văd acest cuplu, nu admit. E ceva de nedescris, nu pot să diger”.

 

Având în vedere înverșunarea cu care doamna Dana contestă alegerea făcută de propriul copil, Simona Gherghe l-a întrebat pe Leo ce ar face în situația ipotetică în care ar trebui să părăsească a doua zi casa Mireasa, unde ar continua idila cu Nora. Băiatul a fost sincer și a spus că sigur nu acasă la el, ci o variantă ar fi apartamentul Norei. Întrebată de prezentatoare același lucru, Nora a spus: „Nu știu ce să vă zic în momentul de față. Cu siguranță ne vom descurca”. Doamna Dana nu a ratat prilejul pentru o nouă înțepătură, știut fiind faptul că nu acceptă diferența de vârstă și de experiență dintre Nora și băiatul ei: „E o femeie matură, are 30 de ani, trebuie să se descurce”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest