Doamna Dana, un nou atac furibund la adresa Norei! Nici Leo n-a scăpat: „Dacă ar trăi cu ea, aș înnebuni...”

 

Mama lui Leo nu înțelege de niciun fel alegerea făcută de fiul său și nu pierde niciun prilej să se opună relației acestuia cu Nora.

 

În ediția de ieri a emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii, doamna Dana a lansat un nou asalt asupra iubitei fiului său. Aceasta consideră că tânăra concurentă nu știe decât să se victimizeze, iar pe băiatul ei nu știe să-l lase în pace să-și vadă de viața lui. Scandalul dintre cele două ia proporții mari, iar replicile acide nu întârzie să apară.

 

Mama lui Leo s-a pus iarăși contra relației dintre fiul ei și Nora. Aceasta a mărturisit că Leo nu este fericit cu partenera lui și că este doar o încăpățânare din partea sa. Doamna Dana nu înțelege cum băiatul său a putut începe o relație cu Nora deoarece consideră că el nu a fost crescut așa și că nu-l recunoaște. Aceasta nu poate accepta trecutul Norei și a mărturisit că nu va face parte din familia fiului ei.

 

''Să-și facă o familie cu cine trebuie. El ar trebui să ne întrebe și pe noi dacă este ok fata de lângă el. Nu văd cum să fie fericit. Dacă ar trăi cu ea, aș înnebuni...Nu este fericit, este doar o încăpățânare a lui! Nu știu, nu îl recunosc ca și copil. Habar nu am, asta mă întreb și eu, de aia plâng. Alții au crescut cum au crescut și nu fac așa ceva, al meu a crescut în puf și uite ce face. Numai pentru cei de acasă aș fi tare, dar nu mai pot. Eu nu am știut ce este ăla plâns, nu am avut de ce plânge", a declarat doamna Dana la Mireasa-Capriciile Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest