Doamna Daniela a făcut-o pe Laura să plângă: ”Simt nevoia să îți spun…”

 

Mama lui Cristian a avut un schimb de replici cu Laura în care a dezvăluit că este mai apropiată de Andrada, iar concurenta a izbucnit în lacrimi.

 

La Mireasa – Capriciile Iubirii au apărut noi tensiuni, de această dată în casa fetelor. Este cunoscut că Laura și Cristian sunt primii concurenți care s-au declarat un cuplu în competiția matrimonială. Însă mama tânărului a avut o discuție cu iubita acestuia, în urma căreia fata a plâns. Doamna Daniela a mers la ea și a vrut să o împace, spunând că nu ar trebui să o vadă pe Andrada ca o posibilă „amenințare” a relației dintre ei, chiar dacă doamna Daniela a mers și a încurajat-o și pe Andrada.

„Simt nevoia să îți spun de ce am venit la Andrada, și anume pentru că fetele jos discutau despre faptul că este supărată și am venit la ea tocmai ca să îi dau un vibe bun ca mamă a săptămânii. Toată atenția mea e asupra ta”, a spus doamna Daniela.

Laura i-a dezvăluit doamnei Daniela că a visat că Andrada era apropiată de Cristian, în urma celor întâmplate. „Am visat-o pe Andrada că era apropiată de Cristian. Am visat ce am gândit, despre ce am vorbit. Mi-ați mai spus că e și sora lui Cristian creață și ce era în capul meu…”, a mărturisit Laura


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest