Doamna Floarea și doamna Iuliana au scos săbiile din teci la Mireasa: „Știți bine, m-a urmărit și cu măslinele”

 

Cele două mame din casa Mireasa s-au certat în urma unui episod petrecut în bucătărie.

Nu se scandalizează concurenții care sunt la un pas să-și lege destinele pe viață, cât mamele care se află în casa Mireasa. Doamna Floarea se simte persecutată de Doamna Iuliana, din cauza unor aspecte ce țin de bucătăria fetelor.

Despre episodul petrecut în bucătărie, doamna Floarea a spus: „Nu a fost ceartă, doamna Gabriela! A fost discuția că a plecat cu castronul de piept de pui din bucătărie de la fete și am zis că nu e corect... din moment ce fiecare are bugetul separat. Noi de ce mai punem la comun dacă se mănâncă separat? De aici a sărit în sus doamna Iuliana! Așa m-a urmărit și cu măslinele, știți foarte bine. Nu știu care e problema doamnei Iuliana cu mine, chiar nu o înțeleg! Am întrebat și a sărit în sus!”

De partea cealaltă, doamna Iuliana s-a apărat astfel: „Eu nu am nicio treabă cu dumneaei! Mie chiar nu-mi plac chestiile astea, daratâta timp cât avem unele persoane de la care ar trebui să avem de învățat și să faci atâta tam tam că s-a luat un castron de carne sau un piept de pui. Să tot pui gaz pe scandalul ăla... mie nu mi se pare ok”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest