Eliminare categorică din casa Mireasa: „Ai fost votat de 81,44% de telespectatori!”

 

În weekend-ul care a trecut un nou concurent a părăsit întrecerea după un vot covârșitor. O dezvăluire recentă a cântărit enorm în decizia votanților.

 

În urma votului, Dani a fost eliminat din competiție, pierzând lupta cu Aron pentru menținerea în casa Mireasa. Votul a fost covârșitor, după cum a anunțat Sinona Gherghe: „Ai fost votat de 81,44% de telespectatori. Au un mesaj de transmis?”

 

Dani a spus: ”Le mulțumesc celor care au decis ce este mai bine pentru mine sau mai rău. A fost cea mai tare experiență din viața mea, care mi-a schimbat viața. Mulțumesc oamenilor care au decis, vă mulțumesc dumneavoastră, am învățat să mă înțeleg mai bine, să privest înăuntul meu mai mult, să nu mai sufăr din ego, să nu mă mai pun pe mine pe primul loc”.

 

La luarea acestei decizii, fără îndoială au cântărit imens și ultimele dezvăluiri legate de trecutul concurentului. Fosta iubită a lui Dani a făcut câteva declarații în cadrul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii. Aceasta a spus că este însărcinată în luna a noua cu concurentul, și a mai mărturisit că nu ar fi făcut o astfel de mărturisire dacă Dani nu ar fi zis, la rândul său, atunci când s-a prezentat că își dorește doi –trei copii, având în vedere că unul este deja pe drum.

 

”Sunt însărcinată cu el și el știe de acest lucru. Mai am o lună până nasc. Ne-am despărțit când eu avea trei luni de sarcină și nu am mai avut contact cu el din ianuarie sau februarie, când a mers în Elveția. Nu m-a întrebat niciodată nimic legat de copil. Ne-am dorit un copil, până când și-a dat seama că implică alte lucruri, că își pierde libertatea”, a spus exa lui Dani de la Mireasa.

 

Dani a mai povestit că a lovit-o pe partenera lui că dansa cu un alt băiat deși era împreună cu el: „M-am despărțit prima dată de el că a dansat cu altcineva și i-am dat o palmă. Nu și-a asumat că e într-o relație?”. „O palmă? Poate un pumn, că a trebuit să stea patru zile sub plapumă, să nu vadă tatăl ei vânătaia!”, a contracarat mama Ramona.

 

Astfel, Dani părăsește întrecerea, în vreme ce Aron rămâne pentru a-și continua povestea de iubire abia începută cu Elena.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest