Ella și Petrică, în platoul Acces Direct, după noaptea nunții: „Nu prea am dormit. Cam două ore și ceva…”

 

Câștigătorii de la Mireasa au făcut primele declarații despre noaptea nunții și despre planurile pe care le au în viitor.

 

După patru luni de stat în casă, după vreo 3 în care au format un cuplu, Ella și Petrică au petrecut noaptea nunții, apoi au venit la Acces Direct pentru a vorbi despre întreaga experiență, dar și despre ce și-au propus în viitorul apropiat.

 

Îmbrăcați încă în mire și mireasă, câștigătorii de la Mireasă, au prăut foarte încântați de alegerea făcută și de prima noapte petrecută împreună. Cât se poate de fericiți, mirii au recunoscut că nu au dormit prea mult noaptea trecută, Nu prea am dormit. Cam două ore și ceva. Suntem foarte fericiți. A fost foarte binea mărturisit Ella, la Acces Direct, vizibil emoționată.

 

Timpul petrecut în Casa Mireasa și experiențele trăite i-au unit într-un timp mult mai scurt, iar cei doi sunt foarte încrezători cu privire la viitorul lor împreună. „Pentru noi nu au fost doar patru luni, a însemnat mult mai mult. Ce am trăit noi în casă timp de 4 luni cred că trăiam afară în 2-3 ani”, a spus Petrică.

 

Bărbatul a recunoscut însă că a avut viață grea atât cu mama, cât și cu viitoarea nevastă alături. . El a spus că nu i-a fost ușor să fie mereu în conflict cu cea care i-a dat viață, dar sentimentele pe care le are pentru Ella au fost mult prea puternice: „Nu mi-a fost ușor cu mama acolo. Mi-era greu pentru că eram între ciocan și nicovală. Vedeam că suferea și ea. După ce am spus Da am simțit liniște. M-am eliberat. Apoi, după nuntă, am plecat toți la Călărași”.

 

Într-o intervenție telefonică la Acces Direct, mama lui Petrică a explicat de ce era împotriva relației, unul dintre impedimente fiind în opinia ei, distanța Maramureș - Călărași, adică locurile de proveniență ale celor doi îndrăgostiți.

 

„Eu nu am fost împăcată cu această alegere, dar am făcut pe placul lui până la urmă, dacă am văzut că lui îi place. (...) Am vrut să fie mai aproape de casă, de noi, să nu aibă de umblat așa departe”, a spus doamna Ioana la Acces Direct. Totuși,soacra nemulțumită crede că povestea lor de dragoste este una de durată, în ciuda împotrivirii sale. Eu zic că o să fie împreună, pentru că ei s-au iubit foarte mult, numai eu am fost contra. Dacă el o gândit așa și i-a fost tot acolo capul, n-am avut ce să-i fac”, a mai adăugat soacra.

 

La Acces Direct, Petrică a spus că ia în calcul să devină preot, el apreciind că aceasta nu e o meserie, ci mai degrabă o menire. Ella a spus că-I va fi alături indiferent ce decizie va lua în această privință. Cu banii câștigați la Mireasa, cei doi plănuiesc să-și cumpere o casă undeva în zona orașului Baia Mare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest