Emisiunea Mireasa și-a stabilit câștigătorii! Care este destinația celor 40.000 de euro! „Nu ne așteptam!”

 

3 cupluri s-au căsătorit în sezonul 4 al emisiunii Mireasa de la Antena 1, dar unul singur a plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 40.000 de euro.

 

Cinci cupluri au participat în marea finală de la Mireasa, iar dintre acestea doar trei au spus ”DA” în fața ofițerului stării civile, iar unul singur s-a ales cu marele premiu, în valoare de 40.000 de euro. Ella și Petrică sunt marii câștigători ai sezonului 4 al emisiunii Mireasa. Cei doi se întoarc la Baia Mare căsătoriți, dar și cu o sumă fabloasă în conturi.

 

Pe locul doi s-a clasat cuplul format din Ana și Alex, iar pe locul trei Raluca și Ion. Cele trei cupluri au făcut cel mai important pas din viața lor, iar experiența trăită în emisiune cu siguranță o vor ține minte mult timp de acum înainte. Cuplul format din Ella și Petrică a fost cel care s-a clasat pe primul loc în preferințele publicului. Cei doi concurenți au trăit cele mai frumoase clipe în casa Mireasa și au dat dovadă că merită să fie marii câștigători ai sezonului 4. De-a lungul competiției, tinerii îndrăgostiți au avut parte și de momente plăcute, dar și de multe probleme întâmpinate, însă dragostea dintre ei a rezistat, iar relația lor s-a sudat și mai mult de la zi la zi.

 

Sezonul 4 al emisiunii Mireasa difuzată de Antena 1 le-a schimbat complet viața lui Ella și lui Petrică. Cei doi formează acum o familie, fiindcă s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile, în cadrul show-ului, și sunt mai bogați cu 40.000 de euro. Ei au stabilit de altfel și ce vor face cu banii încasați, mărturisind că vor să-I folosească pentru a-și cumpăra o locuință în Baia Mare.

 

După ce au aflat că au câștigat sezonul 4 al emisiunii Mireasa, cei doi au spus la cald:  „Nu ne vine să credem, nu ne așteptam. Nici nu ne gândeam la asta. Vrem să ne luăm o casă acolo la noi în zonă, în Baia Mare. Să stăm toți liniștiți”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest