Familia lui Dani, susținere necondiționată pentru iubita fiului lor în emisiunea Mireasa

 

Sora, bunica și tatăl lui Dani au venit în emisiunea Mireasa pentru a-și exprima opinia despre relația dintre concurentul Dani și iubita lui, Daiana. Aceștia au fost întrebați despre mesajele venite din social media, care criticau comportamentul Daianei la petrecerea de sâmbătă seară și glumele pe care Dani le-ar fi făcut pe această temă cu prietenii săi.

 

Dani a apărat-o pe iubita lui și a declarat că nu consideră că Daiana a depășit limita sau a făcut ceva ieșit din comun. El a spus că Daiana a băut cât a știut și s-a dus singură la somn, fără să creeze probleme. ”Mie mi se pare aberant să spui că a depășit limita. Să o judece pentru faptul că stătea cu paharul în mână mi se pare aiurea, pentru că și ea e om. A băut cât a știut, s-a dus singură la somn, nu a făcut nimic ieșit din comun, nu a dat nimănui în cap, a fost totul relaxant.”, a spus Dani.

 

Tatăl lui Dani nu a avut nicio problemă cu situația și a spus că, din punctul lui de vedere, dacă cei doi se plac și se iubesc, totul este bine. În același timp, bunica lui Dani a apreciat felul de-a fi al lui Daiana și a spus că nu a considerat că aceasta a exagerat cu băutura. Ea a susținut că sunt tineri și au tot dreptul să se distreze. ”Nu mi s-a părut că a exagerat Daiana și chiar mi-a plăcut felul ei de-a fi. Sunt tineri, au tot dreptul.”, a spus bunica lui Dani

 

În timp ce au fost la emisiune, cei trei membri ai familiei lui Dani au lăudat frumusețea și personalitatea Daianei și au spus că îi susțin în relația lor. Este clar că familia lui Dani este încântată de alegerile lui și aprobă relația lui cu Daiana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest