Fericire la pătrat pentru Maria Roman de la Mireasa: iubitul i-a cerut mâna și urmează să devină mamă

 

Maria Roman de la Mireasa a anunțat că este însărcinată, moment care a fost primit cu mare bucurie de către urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la sezonul 3 al show-ului matrimonial de la Antena Stars a dezvăluit sexul bebelușului, dar și numele ales pentru el. Este vorba despre un băiețel, căruia Maria i-a ales numele Antonio Andrei. Fericită și emoționată, Maria a postat pe InstaStory un mesaj plin de recunoștință către Dumnezeu și a declarat că acesta este cea mai mare minune din viața sa.

 

„Mulțumesc, Doamne, pentru cea mai mare minunea din viața mea! În viață omul trece prin multe încercări și bune și rele, dar Dumnezeu mi-a fost alături și mi-a împlinit cea mai de preț dorință , de a fi mămică. Multumesc Doamne! Ne-am dorit enorm un băiat”, a scris Maria Roman de la Mireasa pe InstaStory.

 

Nu este singurul moment de bucurie prin care trece fosta concurentă de la Mireasa. În luna februarie, partenerul său a făcut o cerere în căsătorie emoționantă chiar în ziua de Valentine's Day, ceea ce a făcut-o pe Maria să radieze de fericire și să împărtășească momentul cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare.

 

După un divorț dificil, Maria pare că și-a găsit liniștea alături de logodnicul ei, petrecând multe momente prețioase împreună și sprijinindu-se unul pe celălalt în toate momentele. Acum, se pregătește cu nerăbdare să devină mămică, iar fanii ei de pe rețelele de socializare sunt alături de ea și o felicită cu căldură pentru această mare bucurie din viața ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest