Fetele au votat: pe care dintre băieți îl vor afară din casa Mireasa! Cine sunt mirii săptămânii!

 

În weekend au fost stabiliți mirii săptămânii din casa Mireasa, dar tototdată s-au făcut nominalizări pentru băiatul care va părăsi show-ul.

 

Fetele din casa Mireasa au ales, prin intermediul voturilor, un băiat spre eliminarea din competiție. La finalul numărătorii, Aron și Robert intră în cursa spre eliminare. Cum au votat fetele?

 

Nora l-a nominalizat pe Aron și a explicat: „De vreo două săptămâni văd că nu se regăsește în casă, nu-i place, nu se simte bine în casă”. Nici Larisa nu-l mai vrea pe Aron: „Nu cred că și-ar găsi pe nimeni în casă, în plus și-a exprimat și dorința de a părăsi casa”. Alina este cea de-a treia fată cu această opțiune: „A zis că nu mai este disponibil emoțional și nu vrea să-și facă”

 

Robert a fost votat de Giovana pentru că „Se simte mai bine afară decât  în casă”.

Sabrina spune că acasă ar trebui să plece Robert: „Am observat că-și dorește să plece, dar nu-l văd să se regăsească în casă în niciun fel”. În timp ce Alexandra spune că acasă ar trebui să plece Andrei: „Consider că din cei 3 băieți singuri și-a exprimat non-dorința de a cunoaște fete”.

 

Așadar, Aron e alegerea fetelor, în vreme ce ultimul clasat în topul telespectatorilor este Robert. Cei doi sunt la mâna telespectatorilor, care au ocazia să voteze cine să plece acasă.

 

Publicul a votat topul săptămânii, iar Giovana a fost desemnată Fata Săptămânii, iar Sese, Băiatul Săptămânii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest