Gabriela din casa Mireasa, pusă la zid de celelalte concurente! „Poate greșesc eu, dar nu știu unde”

 

Desemnată „Mireasa Săptămânii”, Gabriela a intrat în conflict cu patru dintre fetele din casa Mireasa.

 

Raluca, Miruna, Adina și Inga au făcut front comun împotriva Gabrielei, cea care este „Mireasa Săptămânii”. Conflictul dintre concurente a pornit de la o remarcă a Gabrielei adresată Mirunei, cu privire la coșul de gunoi care ar fi „ca la porci”. Cum Miruna era cea responsabilă cu aruncatul coșului, iar remarca a venit într-un moment total nepotrivit, când toată lumea privea un film, scânteia s-a transformat într-o veritabilă flacără.

 

Cele patru fete au tunat și au fulgerat contra Gabrielei. Cea mai vocală dintre ele a fost Raluca, cea care a adus în discuție și un alt coș, cel de cumpărături, spunând că nu va renunța la țigara ei electronică pentru nimic în lume, indiferent de costuri. La Capricii ar fi trebuit să urmeze confruntarea dintre Gabriela și concurentele care au discutat despre ea, însă „Mireasa Săptămânii” a preferat să rămână într-o expectativă, nedorind să dezvolte și mai tare conflictele din casă.

 

„Nu am nimic de obiectat, să se explice. Le accept părerile. Ce aș putea să zic? (...) Poate că nu dau curs anumitor discuții, subiecte, habar nu am. Îmi văd de treaba mea. Poate greșesc eu, dar nu știu unde, nu mi-am dat seama încă. (...) Poate sunt eu mai distantă, habar nu am. (...) Pur și simplu am văzut că Miruna și-a făcut popcorn aseară. Erau două pungi de popcorn și gunoiul ăla așa și pur și simplu am întrebat cine e în seara asta la curățenie, atât”, a spus Gabriela, în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii.

 

Nu este primul conflict care o are în prim plan pe Gabriela. În mai multe rânduri, concurenta care a intrat în grațiile publicului, fiind votată Mireasa Săptămânii, s-a aflat pe poziții diametral opuse de alte concurente din Casa Mireasa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest