Gelozie și neîncredere în casa Mireasa: „Nu o să te duci singur în club!”

 

Deni i-a spus deschis, în față, lui Viorel că nu ar accepta ca acesta să meargă fără ea într-un club. Apoi a făcut un scurt sondaj între celelalte concurente.

 

Deni a arătat urme de gelozie, dar și de neîncredere, spunându-i partenerului ei din casa Mireasa că nu l-ar lăsa să meargă singur la distracție: "Îmi iau și ochelari de vedere, să văd mai bine mai mult, mai aproape fiecare mișcare. Când ieșim afară, nu o să te duci în club singur". Ea a cerut apoi un punct de vedere și din partea fetelor, pentru a vedea dacă opinia e împărtășită. Inga i-a transmis că și-ar lăsa partenerul în club.

 

Viorel s-a arătat deranjat de faptul că nici măcar nu a încheiat conversația cu Deni, iar aceasta a deschis subiectul cu cinci concurente din casa Mireasa: "Nici nu ai ascultat să vezi punctul de vedere, nici nu ai ascultat ce am de zis ... ai înțeles ce ai vrut."

 

Deni a continuat să-și arate lipsa de încredere față de cel cu care formează un cuplu și a mai spus că o deranjează orgoliul lui Viorel că-i mai mare ca al ei: "Singura chestie pe care nu mi-am dorit-o eu de la bărbatul de lângă mine e să fie mai orgolios decât sunt eu. Ne-am luat din ambiții prostești. El la țigară la băieți, eu la țigară la fete ...Mie mi se par niște ambiții foarte aiurea pentru niște bărbați. Ăsta mi-e deranjul, nu vreau să fie mai orgolios ca mine".

 

În cadrul discuțiilor cu Gabriela Cristea, Deni a spus că lipsa de încredere față de bărbați se datorează unei relații anterioare, practic traumelor din trecut. Concurenta a fost sfătuită să arate mai multă încredere iubiților ei, mai ales că ispitele pot apărea de unde se așteaptă mai puțin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest