Giovana a încins spiritele în casa Mireasa. Conflict puternic între Sese și Cosmin: ”Să-i spui să nu mai jignească!”

 

Micile întâmplări din casa Mireasa duc la conflicte majore. S-au creat două tabere care s-au acuzat reciproc în platoul Mireasa Capriciile Iubirii.

 

Două perechi de cupluri sunt la cuțite în casa Mireasa. Pe de o parte Cosmin și Alexandra, susținuți de Robertina, pe de altă parte Sese și Giovana. A fost nevoie de o scânteie care să declnșeze războiul mocnit. Nemulțumirile doamnei Robertina la adresa Giovanei se tranșau aseara în platoul emisunii Mireasa. Capriciile iubirii. ”Pe Giovana nu o interesează de absolut nimeni”, a fost acuzația doamnei Robertina.

 

În discuția mamei lui cu Giovana a intervenit și Cosmin care a vrut să clarifice anumite lucruri cu aceasta. „De o săptămână tot aud jigniri la adresa mea și a Alexandrei. Vreau să știu concret”, a spus Cosmin. Giovana a ripostat: „Așa este, spre exemplu am văzut mopul plin de vomă și am spus frumos să meargă să șteargă mopul și nu a vrut. Pur și simplu fac mișto de voi. Vreau să spună Robertina ce am tăiat de pe listă”.

 

Prima repriză s-a tranșat fără învingători și învinși, moderatoarea emisiunii considerând că intriga scandalului este lipsită de însemnătate. Ajuns în casă, Cosmin a continuat discuțiile cu Sese: „Ți-am zis de atâtea ori să-i spui să nu mai jignească! Ne-a spus „Băi, jegoșilor care sunteți”. De acum voi jigni și eu”.  Sese a replicat: „Dar eu nu pot să fac ceea ce vrei tu. Cu ce drept îmi spui tu să-i zic”. A intervenit Robertina în apărarea copilului ei: „Mami, lasă-i, e o cauză pierdută”. Giovana nu s-a abținut: „Nu știu care dintre noi e o cauză pierdută, Robertina. Eu fac ce vreau. Tu râzi la glumele mele, apoi vi aici și te revolți”.

 

De la lista de cumpărături s-a trecut la „fazele din bucătărie”, în care neînțelegerile dintre Alexandra și Giovana au pornit de la un bol. Apoi, cuplurile s-au mai încins de la un task, ce avea în vedere prepararea unei prăjituri, Giovana susținând că Alexandra și Cosmin i-au copiat ideea. Cosmin: „Când am făcut un desert, am făcut un task, ne-a zis că e obosită prăjitură”. Giovana: „Era obosită prăjitura. Sunt niște fake-uri care copiază pe alții”. Simona Gherghe a căutat să împace taberele rivale, deși e evident că între aceștia e puțin probabil să se ajungă la o cale de mijloc: „Dacă tu ai fi inventat lava-cake și ar face după mie 1000 de fete lava cake aș fi foarte fericită”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest