Giovana, după ce s-a cuplat cu Sese în casa Mireasa: ”Ne potrivit și la sărut, ne vom contopi perfect!”

 

Giovana și Sese au luat o cină romantică și s-au sărutat cu patos. Cine contestă relația dintre cei doi!

 

În cadrul ediției din data de 9 februarie 2022 a emisiunii Mireasa, sezonul 5 s-a mai format un cuplu. În gala de sâmbătă, cel care s-a așezat în spatele Giovanei a fost Sese, așa că a urmat și răsplata, o cină romantică doar pentru ei. ”Merg la o cină cu viitorul meu soț!”, a spus aceasta într-o discuție cu Alina.

 

Cina romantică a decurs cum nu se poate mai bine. Cei doi au dansat, apoi s-au sărutat. În cadrul testimonialului, Giovana a părut extrem de fericită pentru alegerea făcută: „În stomacul meu au fost tot felul de vietăți, nu au fost doar fluturi. Părerea mea, este bărbatul care se potrivește cu mine. Ca o mănușă îmi vine. Sunt foarte fericită. A fost o zi minunată și plină aici în casă. Cred că ne potrivit și la sărut, nu mă așteptam. Cred că ne vom contopi perfect! O, Doamne! Ce seară”.

 

În discuția tete-a-tete cu Sese, Giovana a fost extrem de jovială și un pic pusă pe șotii, deși era evident că este năpădită de emoții. „Nu prea sunt pregătită pentru cină. Nu știu de ce, poate pentru că eu am mâncat înainte. Nu mă așteptam să luăm cina, am avut o zi încărcată. Mulțumesc domnu ospătar, pardon barman”, a spus Giovana când Sese turna în pahare.

 

Sese s-a arătat și el foarte fericit: „Pe timpul cinei am văzut cum mă privește cu dragoste, cum îi străluceau ochii. Am simțit ceva ce nu am simțit niciodată aici în casă. Odată ce am pornit la acest drum, nu mă dau înapoi. Voi face tot să ne meargă bine”.

 

Sărutul pasional dintre Giovana și Sese a avut urmări imediate în ceea ce privește reacțiile celor din jur. Dacă unii se bucurau pentru cei doi, alții nu au primit vestea cu același entuziasm. Doamna Dana, mama lui Leo, a comentat astfel: „Voi vedeți o chestier, că se bat cumva pe premiu. Așa mi se pare, că Sese tindea mai mult spre tine (nr spre Nora). Și s-a dus la Giovana că era pe locul 1, că înjură, că nu înjură, dar e pe locul 1. Nu ești locul 1, de-asta nu e compatibil cu tine. Bam – bam, nu vezi niște scheme aici. Eu zic că ei joacă bine cartea și cu asta am zis tot, cred că ați înțeles. Că de-asta au venit. Nu mai vorbesc, că după aia aud că spun asta că nu e Leo în top”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest